Rengeteg ismerőse aggódva hívta fel Fodor Zsókát, akiről az elmúlt napokban az a hír terjedt a neten, hogy kuplerájt üzemeltet. Hiába nyilvánvaló, hogy hazugságról van szó, nagyon sokan bedőltek az állításnak.

Nem ez az első, és valószínűleg nem is az utolsó, hogy valamilyen hírességről álhír kerül fel az internetre. Nemrég Fodor Zsóka esett áldozatul egy hazug oldalnak, amely azt állította róla, hogy kuplerájt üzemeltetett. Az oldal szerint mindenki Magdi anyusa lebukott az örömtanyával, és rendőrkézre került.

Undorító álhír terjed Fodor ZsókárólFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Letartóztatták Fodor Zsókát, a Barátok közt Magdi anyusát – bordélyházat üzemeltetett!" - ezzel a címmel terjedt az álhír, aminek természetesen sokan bedőltek, így egyre több emberhez jutott el az egyébként nyilvánvaló hazugság. A hazug oldal részletekbe menően taglalta Magdi anyus letartóztatását is, amihez még fotóik is voltak, melyen Fodor Zsóka rendőrök gyűrűjében látható. Az irományból az is kiderült, hogy ő volt ott a madame, rajta kívül négy lányt vettek őrizetbe. A honlap szerint havonta 500 ezer és 1 millió forint közötti összeget termelt a bordélyház. Mindebből természetesen egy szó sem igaz, mégis megállás nélkül csörgött a színésznő telefonja. Rengeteg barátnője és ismerőse hívta Fodor Zsókát és rémülten kérdezgették a színésznőtől, hogy mi történt vele. Egy barátnőm hívott, sírt a telefonban, kérdezte, hol vagyok, mi történt.Alig tettem le, már hívott egy ismerős külföldi üzletember, szintén ezért"mondta a Borsnak a színésznő. Nem értette, mi történt, honnan volt fotójuk az álhírhez, de lassan összeállt benne a kép."A harmadik kerületi rendőrség évekkel ezelőtt felkért egy szerepre, az „unokázásos" bűncselekmények miatt forgattak egy kampányfilmet. A képek akkor készültek. Ráadásul az Örömlányok végnapjai című zenés vígjátékban Bözsikét játszom, a kupleráj háziasszonyát. A Barátok köztben pedig jelenleg épp fut egy szál, ahol szexrabszolgák után nyomoznak. Gondolom, így gyúrhatták egybe ezt a cikket " - véli Fodor Zsóka, aki már belenyugodott, hogy nem tehet semmit az ilyen oldalak ellen. Beszéltem ügyvédekkel, azt mondják, az ilyen oldalak az esetek többségében lenyomozhatatlanok" - mondta a színésznő.