A VIVA TV egykori műsorvezetője egy régóta dédelgetett álmát valósította meg. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy most boldogabb mint valaha. 

Steiner Kristóf érdeklődése már egy ideje a vendéglátás körül forog: évek óta gasztrobloggerként tevékenykedik, illetve egy lakáséttermet is üzemeltet Tel-Avivban. Azonban mindig is álma volt, hogy egy saját helyet nyithasson Budapesten, ami 2017. januárjában végre meg is valósult.

Steiner Kristóf megvalósította az álmátForrás: Steiner Kristóf/Facebook

A streed food étterem kínálatát a Food Truck Udvarban kóstolhatják meg az érdeklődők. A hely elnevezése nem lett túlbonyolítva: "Kristóf Konyhája - Mesés menük (nem csak) vegánoknak". Lényegretörő, és az ember nagyjából el is tudja képzelni, hogy milyen típusú ételekre számíthat. 

Kristóf a közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt, és köszönetet mondott mindenkinek, aki támogatta őt az elmúlt időszakban. 

 Eközben tavaly a szerelem is rátalált a 34 éves gasztrobloggerre, egy izraeli színész, Nimrod Dagan személyében, akit nem sokkal a házassága után ismert meg. Egy interjúban azt is elárulta, hogy sokat hezitált az új szerelem miatt.