Hien magánélete egy csukott könyv, főleg mióta Amerikában él az énekesnő. Nyilatkozni sem sűrűn szokott, ám most megtudhattuk, hogy milyen férfi is az ő ideálja, és megtalálta-e már!

Hien itthon sem a számításait, sem az igazit nem találta. Az énekesnő ezért kiköltözött Amerikába, hogy ott próbáljon szerencsét. Kétség kívül nagyon élvezi az életet a tengerentúlon, ahogy azt is, hogy nem ismeri fel senki. Ismerkedni is sokkal egyszerűbb így neki, hiszen nincsenek előítéletek.

Hien Amerikában keresi az igazitFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Az utóbbi időben az ideálom is megváltozott. Volt kint pár randim, és nagyon élveztem, hogy nem azért jönnek oda, mert én vagyok az ismert vietnami énekesnőcske. Ott ugye ez nincs, és ez jó! Nincs konkrét zsánerem, a személyisége nagyon fontos. Szeretem, ha valakinek jó a humorérzéke, meg hogyha nagyon okos, ez vonz a leginkább, és az a lehető legjobb, ha nem zenész! Szerintem úgy sokkal jobban működik a kapcsolat" -idézi a Blikk Hien Pimaszúr átcuccol című műsorban elhangzott szavait. Az énekesnő itthon sokszor próbálkozott, többek között Caramel és Fehér Balázs oldalán is, de nem sikerült, pedig szeretné már megtalálni társát!