Pintér Tibor exe csúnyán beszólt Sarka Katának és egykori kedvesének is

Forrás: Facebook/Sarka Kata, Ács Beatrix hivatalos oldala -
Sarka Kata Pintér Tibor Ács Beatrix
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tenya exe beszólt Sarka Katának. Vajon mi lesz ennek a vége?

Pintér Tibor és Ács Bea szerelme amilyen gyorsan fellobbant, olyan gyorsan ki is hűlt. Bár a karácsonyt még együtt töltötték, az új év elején véget ért a kapcsolatuk. Egymástól függetlenül mondták el a szakítás okát, ami állítólag az, hogy a lány családra vágyik, míg Tenya a munkájának és karrierjének él.

A fiatal nő bár elmondása szerint nem szeret szerepelni és elege van a közösségi médiából is, előszeretettel nyilatkozik az újságírók megkeresésésre. Ezúttal Sarka Katának szólt be... Vajon a sztármami felveszi a kesztyűt?

Ács Beatrix nem akar Sarka Kata lenni Forrás: Facebook/Sarka Kata, Ács Beatrix hivatalos oldala

"Töröltem magam a közösségi oldalakról, elegem lett, nem akarok kirakatéletet. Nem akarok Sarka Kata és társai lenni, nekem ez nem megy. Családot szeretnék"

mondta keserűen a Borsnak Beatrix, aki úgy érzi, még nem dolgozta fel édesapja elvesztését, sőt egykori szerelmét, Jánost sem.

"Úgy érzem, nem dolgoztam még fel édesapám halálát, a betegségemből fakadó halálközeli élményeket, és az exemet, Jánost sem, akivel már babát terveztem. Egy évig voltunk együtt, ezalatt elvesztette édesanyját és édesapját is. A betegségük és haláluk lelkileg a mi kapcsolatunkat is tönkretette. Tibor pedig jólelkű, de önimádó. Van mit megemésztenem" – nyilatkozottt őszintén a lány.

Úgy tűnik, több is állhat a szakításuk hátterében, ugyanis a lány indulatokkal és keserűséggel telve mesélt a kórházi ágyon a színészről, ahová a rejtélyes betegsége miatt feküdt be. Szeretné megtudni, miért kerül ennyiszer életveszélybe.

"Tiborral kapcsolatban talán még annyit, akik ismerik őt és engem is, valószínűleg sejtik, min siklott ki a kapcsolatunk. Tibor kijelentette, a lovait szereti, én hozzátettem, meg önmagát. Most már remélem, hogy nekem is sikerül megtalálni a boldogságomat. Tudom is, hogy hol és kinél lehet."- mesélte a lány, aki ezek szerint már tudja, ki lesz a következő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.