Rakonczai kakasa lett az internet sztárja: Videó

kakas videó Rakonczai Imre vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Láttál már zenei aláfestésre menetelő kakast? Itt az alkalom, ugyanis Rakonczai Imre kakasa pontosan ezt csinálja. 

Teljesen egyértelmű, hogy ki a nagymágocsi baromfiudvar főnöke: Rakonczai Imre kakasa, aki fantasztikusan menetel a baromfiudvarban.

Ugyan közönsége nem nagyon volt az előadásnak, a főszereplőt ez egyáltalán nem zavarta: a tyúkok fittyet hányva csipegettek tovább, míg a mindenre elszánt kakas élete előadását gyakorolta. Íme a videó, amelyhez az alkotó még frappáns zenei aláfestést is választott.

Ezek után már nem kérdés, hogy az állatoknak is van humorérzékük, és még jógázni is tudnak.

Életének 57. évében meghalt Michael Tönnies német focistahttp://www.life.hu/news/20170127-michael-tonnies-nemet-focista-meghalt.htmlÉletének 57. évében távozott az élők sorából Michael Tönnies az MSV Duisburg egykori kiváló labdarúgója. Halálát tüdőembólia okozta. NewsThinkstockVeronai buszbaleset: "Ez a járat nem a férjemé volt"http://www.life.hu/news/20170127-a-veronai-tragedia-egyik-soforjenek-a-felesege-nyilatkozott.htmlBarátja kérésére ugrott be a buszt vezetni Zoltán, a veronai baleset egyik sofőrje, nyilatkozta megtörten felsége. A család abban reménykedik, a férfi életben van: a DNS-vizsgálat eredményére várnak. News--Összeégett holttestet találtak Erdőkertesenhttp://www.life.hu/news/20170126-felgyujtotta-magat-egy-ember-erdokertesen.htmlEgy utcasarkon találtak rá a holttestre, valószínűleg felgyújtotta magát.News--Felakasztotta magát egy lány: A fürdőszobában találtak ráhttp://www.life.hu/news/20170126-eloben-kozvetitette-ongyilkossagat-a-lany.htmlA 14 éves tini kilátástalannak érezte az életét, ezért úgy döntött, öngyilkos lesz. Saját felakasztását élőben közvetítette a közösségi oldalán. NewsOrigoÍme a 2017-es GLAMOUR Women of the Year jelöltjeihttp://www.life.hu/news/20170126-ok-a-glamour-women-of-the-year-jeloltjei.htmlIdén rendezik meg kilencedik alkalommal a GLAMOUR Women of the Year díjátadót. A gála idén a nemek közötti egyenlőség témájával foglalkozik, és már azt is tudjuk, hogy kik esélyesek a díjak elnyerésére. News--Meghalt a tini lány, akit a szülei éheztettekhttp://www.life.hu/news/20170126-16-eves-tini-halt-meg-mert-eheztettek-a-szulei.htmlA fiatal lány és testvérei folyamatosan éheztek; a 16 éves tinédzser szervezete feladta a harcot, belehalt az éhségbe. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.