Terhes feleségét végezte ki a rendőr: halálra szurkálta

halál gyilkos várandós nő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenféle előzmény nélkül támadt rá a feleségére a szolgálaton kívüli rendőr. A várandós fiatalasszony és a magzat is életét vesztette.

Elképesztő gyilkosság történt a kolumbiai Bogotában. Egy helyi élelmiszerüzletben követte el a bűncselekményt a szolgálaton kívüli rendőr, amit a bolt kamerája rögzített. Angie Katerine Herrera éppen a napi bevásárlást végezte, amikor hirtelen megjelent a férje egy hatalmas késsel a kezében.

Fray Vicente Ardila Velazquez gondolkodás nélkül, rövid idő alatt többször is megszurkálta a terhes asszonyt. Az áruházban tartózkodó többi ember azonnal Angie segítségére sietett: ütögették, rugdosták a férfit, sőt volt olyan, aki a bevásárlókocsijával ütlegelte.

Elképesztő gyilkosság történt a kolumbiai Bogotában (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

A halálesetet azonban nem sikerült elkerülni: a mama és a baba is belehalt a sérülésekbe.

Velazquez igyekezett elhagyni a tett helyszínét, de egy járókelő feltartóztatta, amíg a rendőrök kiérkeztek. A férfit elfogták, és vádat emeltek ellene – írta meg a Mirror.

Egyelőre nem tudni a férfi indítékait, de sokak szerint féltékenység állhatott a dolog hátterében: nemrég egy fiatal nő azért vágta le volt párja péniszét, mert az szakítani mert vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.