Mindenféle előzmény nélkül támadt rá a feleségére a szolgálaton kívüli rendőr. A várandós fiatalasszony és a magzat is életét vesztette.

Elképesztő gyilkosság történt a kolumbiai Bogotában. Egy helyi élelmiszerüzletben követte el a bűncselekményt a szolgálaton kívüli rendőr, amit a bolt kamerája rögzített. Angie Katerine Herrera éppen a napi bevásárlást végezte, amikor hirtelen megjelent a férje egy hatalmas késsel a kezében. 

Fray Vicente Ardila Velazquez gondolkodás nélkül, rövid idő alatt többször is megszurkálta a terhes asszonyt. Az áruházban tartózkodó többi ember azonnal Angie segítségére sietett: ütögették, rugdosták a férfit, sőt volt olyan, aki a bevásárlókocsijával ütlegelte. 

Elképesztő gyilkosság történt a kolumbiai Bogotában (képünk illusztráció)Forrás: Thinkstock

A halálesetet azonban nem sikerült elkerülni: a mama és a baba is belehalt a sérülésekbe.Velazquez igyekezett elhagyni a tett helyszínét, de egy járókelő feltartóztatta, amíg a rendőrök kiérkeztek. A férfit elfogták, és vádat emeltek ellene – írta meg a Mirror.

Egyelőre nem tudni a férfi indítékait, de sokak szerint féltékenység állhatott a dolog hátterében: nemrég egy fiatal nő azért vágta le volt párja péniszét, mert az szakítani mert vele.