Hónapok óta nem látta senki mosolyogni Pécsi Ildikót. A színésznő szomorúságának oka, hogy már az egészségi állapotára is kihat rossz kapcsolata volt menyével és unokájával.

Az újabb csapás akkor érte Pécsi Ildikót, amikor megtudta, hogy menye rokontartási pert indított ellene. A színésznő fia és exfelesége, Pártos Csilla válópere már három éve húzódik, most éppen a vagyonmegosztásnál akadtak el. Állítólag Szűcs Csaba, a színésznő fia nem veszi át a bírósági idézéseket.

Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos CsillaFotó: MTI/Zih Zsolt


Pécsi Ildikót nagyon megviseli a csatározás, romlott az egészsége, mióta megtudta, hogy menye őt is pereli:

"Nem vagyok jól, egy kicsit sem. Nagyon régen nem tudtam örülni semminek. Itt a szép kertünk, a házunk, amiért megdolgoztunk. Mi nem loptunk soha. Ötven éve élünk együtt Szűcs Lajossal, de még soha nem voltak olyan szomorú napjaink, mint mostanában. Az ő egészségét is nagyon megviseli ez az ügy, és az enyémet is. Szó szerint egyre rosszabbul vagyunk. Eljött az idő, hogy engem személyesen, mint Pécsi Ildikót, megszólítottak, ugyanis ellenem is per indul rokontartás miatt. Még álljuk a sarat, de nem tudom, hogy meddig leszünk képesek elviselni ezt a szívtelen és méltatlan helyzetet. Félek, hogy mi lesz a vége, és csak remélni tudom, hogy megérem a márciust, amikor elkezdődik a per. Nagyon komolyan aggódom, hogy nem fogjuk tudni végigcsinálni" - mondta a színésznő a Borsnak.