Katie Holmes soha nem látott fotót posztolt: így nézett ki gyerekként

Forrás: Instagram/katieholmes212 -
gyerekkori fotó Katie Holmes
Katie Holmes előszeretettel kápráztatja el a rajongóit különleges fotókkal, ezúttal is így tett. A színésznő egy gyerekkori képet mutatott magáról, hajókázás közben készült róla a felvétel

Katie Holmes sok fotót oszt meg közösségi oldalán, de úgy tűnik, hogy most elkapta a nosztalgia. A gyönyörű színésznő ugyanis eldöntötte, megmutatja a rajongóinak, hogyan nézett ki gyermekként. A családi fotóalbumból választott egy képet, ami több szempontból is kedves a szívének: egyrészt a fotó nyáron készült, másrészt pedig egy szép családi emléket idéz.

Katie Holmes nagyon cuki kislány volt Forrás: Instagram/katieholmes212

A képen Katie Holmes mentőmellényben látható, ugyanis hajókázás közben készült az említett fotó. Rajongói tetszését egyből elnyerte a poszt, bár sokan keverték össze a színésznőt kislányával, Surival. Így legalább már az is látható, hogy mennyire hasonlít Katie Holmes-ra a gyermeke!

#tbt summer days Me at age 4 ☀️

Katie Holmes (@katieholmes212) által közzétett fénykép,

Akkor most együtt van vagy sem Katie Holmes és Jamie Foxx?

3 éve nem csitulnak a pletykák arról, hogy a két világsztár együtt van. Most újabb bennfentes szólalt meg az ügyben.Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Sarka Kata és Bálint Antónia tárgyalása elmaradt: egy boszorkányt hallgattak volna kihttp://www.life.hu/sztarok/20170202-balint-antonia-es-sarka-kata-boszorkanyos-pere-elmaradt.htmlSarka Kata azzal vádolta Bálint Antóniát, hogy jóssal, kuruzslóval próbál rontást küldeni a családjára. Ennek az ügynek a tárgyalása azonban elmaradt, pedig Katát és a boszorkányt hallgatta volna meg a bíróság. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSarka Kata bevallotta, akár újra férjhez is mennehttp://www.life.hu/sztarok/20170202-sarka-kata-ujra-ferjhez-menne.htmlEgy darabig mindenki reménykedett abban, hogy Sarka Kata és Hajdú Péter rendbe tudják hozni a házasságukat. Azonban már biztos, hogy ez nem fog megtörténni. Mindketten ismerkednek, Kata pedig úgy nyilatkozott, rengeteg csodát lát, hiszen neki teljesen kimaradt az életéből a felnőttkori ismerkedés, de az újbóli házasság gondolatától sem zárkózik el. TV + Sztárok--Szakember segítségét kérte Tápai Szabina és Kucsera Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20170202-tapai-szabina-es-kucsera-gabor-szakember-segitseget-kertek.htmlBoldogan neveli közös gyermekét Kucsera Gábor és Tápai Szabina, de az ő életükben is voltak hullámvölgyek. A mindennapos megoldandó problémákon túl volt egy komoly gondjuk is, amit csak szakember segítségével tudtak megoldani! TV + Sztárok--Felmondott a közmédiánál Gundel Takács Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20170202-felmondott-a-kozmedianal-gundel-takacs-gabor-nem-folytatodik-a-maradj-talpon.htmlGundel Takács a felmondási idejét tölti, így valószínűleg a Maradj talpon!-ból sem forognak már új részek tavasszal. TV + SztárokOrigoÍgy még nem láttad Cinthya Dictatort és Horváth Éváthttp://www.life.hu/sztarok/20170202-cinthya-dictator-es-horvath-eva-a-viasat3-sikitofraszban.htmlAzt mondták, nem félnek semmitől, Cinthya Dictator és Horváth Éva azonban valószínűleg nem számítottak arra, ami a Sikítófrász ma esti adásában várt rájuk. A VIASAT3 parakaraokéjában a bogarak mellett patkányokkal is meg kellett küzdeniük, de az ijesztő feladatok elől a többi versenyző sem menekülhetett. TV + SztárokOrigoGesztesi Károlyt sokszor látják volt kedvesével: ő fuvarozzahttp://www.life.hu/sztarok/20170202-gesztesi-karoly-sok-idot-tolt-volt-kedvesevel-o-fuvarozza.htmlGesztesi Károlytól ittas vezetés miatt vették el a jogosítványát, így nincs könnyű helyzetben, már ami a közlekedést illeti. Talált azonban valakit, aki szívesen segít neki eljutni A-ból B-be! A volt párja fuvarozza. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.