Lindsay Lohan szerelmi élete ismét viharos: Fotók!

Forrás: AFP/Theo Wargo/Nbc -
Lindsay Lohan párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet, hogy Lindsay Lohan meggondolta magát és mégsem lesz muzulmán? A napokban egy szórakozóhelyen kapták lencsevégre, ahol alaposan összeveszett legújabb lovagjával. Fotósorozat is készült a jelenetről.

A 30 éves nő tavaly augusztusban szakított a volt párjával, aki agresszíven viselkedett vele. A 7 évvel fiatalabb Egor Tabarasovval egy darabig nagy volt a szerelem, még közös gyermeken is gondolkodtak, de egy idő után Egor megmutatta a valódi énjét, és ezt követően minden tönkrement közöttük.

Lindsay Lohan párkapcsolata veszélybe került Forrás: AFP/Theo Wargo/Nbc

A szexi sztár azonban nem sokat habozott, szeptemberben már össze is jött egy sármos férfival, Dennis Papageorgiouval. Hamar el is utaztak egy közös nyaralásra ahol láthatóan jól érezték magukat. A közelmúltban újabb fotók készültek róluk egy szórakozóhelyen. Egy darabig úgy tűnt, hogy jól érzik magukat, de a buli végére sikerült összeveszniük, és Lindsay egyedül távozott. A fotósorozatot itt tudod megtekinteni.

Vajon mi az oka annak, hogy Lindsay rendszeresen balhés férfiakkal akad össze? Nincs szerencséje, vagy ő maga keresi a bajt?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.