Lehet, hogy Lindsay Lohan meggondolta magát és mégsem lesz muzulmán? A napokban egy szórakozóhelyen kapták lencsevégre, ahol alaposan összeveszett legújabb lovagjával. Fotósorozat is készült a jelenetről.

A 30 éves nő tavaly augusztusban szakított a volt párjával, aki agresszíven viselkedett vele. A 7 évvel fiatalabb Egor Tabarasovval egy darabig nagy volt a szerelem, még közös gyermeken is gondolkodtak, de egy idő után Egor megmutatta a valódi énjét, és ezt követően minden tönkrement közöttük. 

Lindsay Lohan párkapcsolata veszélybe kerültForrás: AFP/Theo Wargo/Nbc

A szexi sztár azonban nem sokat habozott, szeptemberben már össze is jött egy sármos férfival, Dennis Papageorgiouval. Hamar el is utaztak egy közös nyaralásra ahol láthatóan jól érezték magukat. A közelmúltban újabb fotók készültek róluk egy szórakozóhelyen. Egy darabig úgy tűnt, hogy jól érzik magukat, de a buli végére sikerült összeveszniük, és Lindsay egyedül távozott. A fotósorozatot itt tudod megtekinteni.

Vajon mi az oka annak, hogy Lindsay rendszeresen balhés férfiakkal akad össze? Nincs szerencséje, vagy ő maga keresi a bajt?