Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, öngyilkos lett a 2000-es évek egyik legjobb testépítője, Kormány Mihály. Most megszólalt a sportoló edzője.

A 37 éves sportoló önkezével vetett véget az életének. Edzője a Facebookon és a Bodysport.hu-n emlékszik a nagyszerű sportolóról, barátjáról:

"Nagyon nehéz Róla bármit írnom, nagyon szomorú a szívem. Nagyon közel állt hozzám, kedveltem őt, a hibáival együtt is. Óriási tehetség volt, amit itthon soha nem ismertek el igazán" - írja róla.

Leírta, hogy kedélybetegsége miatt sok lehetőséget elszalasztott pályafutásában, sokszor megbízhatatlannak titulálták Kormány Mihályt, ezért leírták a sportban. Egy sérülés után visszatért, nyerni tudott az NAC Universumon. Ekkor úgy látszott, minden rendben vele.

Nagyon nehezen viselte az éles helyzeteket, ha érezte, nem biztos a győzelem, a második összevetés után lélekben feladta. Az adottságai megvoltak a sikerhez, de betegsége miatt soha nem tudta megmutatni, mire is képes valójában - írja a Blikk.

Úgy döntött, hogy visszailleszkedik a polgári életbe, Hollandiába készült, egy reptérre akart menni dolgozni, de ebből nem lett semmi, depresszióba esett, nem kommunikált senkivel.

Edzője elmondta azt is, hogy tavaly decemberben egyszer már megpróbálkozott az öngyilkossággal.