Gyászhír: meghalt Rob Stewart

Forrás: Thinkstock -
halál Rob Stewart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 37 éves tengerbiológus és filmes, Rob Stewart, aki a cápákról szóló dokumentumfilmjével vált ismertté, kedden tűnt el búvárkodás közben. Holttestére Florida partjainál találtak rá pénteken. 

Nem sokkal az után, hogy bejelentették, pénteken napnyugtakor befejezik a Rob Stewart után folyó kutatást, rábukkantak a holttestére. 67 méteres mélységben találtak rá a kanadai filmesre, aki kedden, búvárkodás közben tűnt el.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A BBC beszámolója szerint több mint 14 ezer négyzetkilométernyi területet kutatták át Stewart után, aki barátaival búvárkodott Florida Keys közelében. Három társának sikerült visszajutnia a csónakhoz a kifejezetten nehéz túra után, Stewart azonban nem tért vissza. A haditengerészet, a helyi rendőrség és a floridai környezetvédők is a keresésére indultak, nővére pedig önkénteseket is bevont a kutatásba.

A kanadai filmes a hírek szerint éppen a Sharkwater folytatása miatt volt Floridában.

Eső és fagy támad a melegrekord utánhttp://www.life.hu/news/20170204-idojaras-vasarnap-es-a-het-elso-napjaiban.htmlA hétvége végig borongós lesz, hétfőn pedig újabb lehűlés érkezik, és a szél is fújni fog. NewsThinkstock"Kedveltem őt, a hibáival együtt is" - Megszólalt az öngyilkos testépítő edzője!http://www.life.hu/news/20170204-kormany-mihaly-onkezevel-vetett-veget-eletenek-megszolalt-az-edzoje.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, öngyilkos lett a 2000-es évek egyik legjobb testépítője, Kormány Mihály. Most megszólalt a sportoló edzője. News--Veronai tragédia: kamera rögzítette az utolsó pillanatokathttp://www.life.hu/news/20170204-veronai-busztragedia-kamera-rogzitette-az-utolso-pillanatokat.htmlLapinformációk szerint az olasz ügyészség nyilvánosságra hozott egy benzinkúton készült videofelvételt, amelyen a Veronánál balesetet szenvedő busz látható nem sokkal a tragikus ütközés előtt. News--Gyászhír! Öngyilkos lett az ismert magyar sportolóhttp://www.life.hu/news/20170204-meghalt-kormany-mihaly-az-egyik-leghiresebb-magyar-testepito.htmlÖnkezével vetett véget életének Kormány Mihály, a magyar testépítősport egyik legendás alakja. NewsA férfi megerőszakolta, majd egy tárnába dobta a kislánythttp://www.life.hu/news/20170203-meghalt-egy-kislany-akit-egy-tarnaba-dobtak.htmlAz elkövetőt mindenki a család barátjának hitte, ám egy napon felajánlotta a kislányak, hogy elviszi egy körre a motorosszánján: soha többé nem látták élve. NewsThinkstockTüzet nyitott egy francia katona egy rátámadó férfira a párizsi Louvre-nálhttp://www.life.hu/news/20170203-tuzet-nyitott-egy-francia-katona-egy-ratamado-ferfira-a-louvre-nal-parizsban.htmlTüzet nyitott, és súlyosan megsebesített egy francia katona a párizsi Louvre Múzeumánál pénteken egy késsel rátámadó férfit. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.