Tovább duzzad David Beckham botránya: feltörték az e-mail-fiókját!

UNICEF David Beckham e-mail
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, az exfocista e-mail-fiókját internetes kalózok törték fel, akik meztelen fotókat kerestek Victoriáról. A focista "pechjére" viszont egészen más találtak. 

A feltört fiókot Beckham leginkább a az UNICEF-fel való kapcsolattartásra használta, ebből derült ki azonban, hogy a sportoló közel sem adakozott annyit, mint amennyit a média korábban gondolt. A jótékonysági eseményekre első osztályon repült, hiszen emiatt nem szívesen nyúlt a saját pénztárcájába. Üzeneteiben gyakran káromkodott, és volt, amelyikben azt bizonygatta, mennyire

nem érdekli semmilyen felkérés, hacsak nem a lovaggá ütéséről van szó.

David Beckham kislánya, Harper Beckham Forrás: NORTHFOTO

Bár sajtósai megerősítették a fiók feltörését, azt állították, minden üzenetet meghamisítottak. Végül David színt vallott a barátainak, ők továbbították a Mirrornak a szavait:

"Azt mondta, ő írta a leveleket, de csak a pillanat hevében. Dühében, amikor kiderült, hogy mégsem illetik az érdemrenddel. Egyébként azt mondja, nem is érdekli, hogy lovaggá ütik-e, vagy sem. Az egész botrány csak azért van, mert valaki be akarja sározni őt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.