Hódi Pamela elárulta, miért tudta megtartani az ország macsóját, Berki Krisztiánt.

Pachmann Péter kérdésére a sztármami elmesélte, hogy szerinte azért maradt mellette leendő férje, Berki Krisztián, mert ő sosem hódolt be neki, és nem esett hasra attól, hogy ő a nagy Berki.

Hódi Pamela titkokat árult el közelgő esküvőjükrőlForrás: Tv2

"Szerintem az, hogy én kiállok az igazamért (...) Sok mindenki bólogatott neki, odáig voltak érte, bennem azért soha nem volt az a hú de nagy istenítés. Én az elejétől kezdve úgy álltam hozzá, hogy voltak szabályok, szerintem neki ez tetszett, hogy valakinek meg kellett felelni" – ecsetelte őszintén Pamela.

Pamela azt is elárulta, hogy Biriben, egy kúriában fogják megtartani az esküvőt, amihez egy csodálatos kápolna is tartozik. Az volt a menyasszony álma, hogy ezen a festői helyszínen mondja ki Krisztiánnak az igent, és úgy tűnik, ez a vágya teljesülni is fog.

Nati is tudja, hogy mire készülnek a szülei, de egyelőre nem fogta fel ennek a súlyát. Hódi Pamela azt is elmesélte, hogy őt rendhagyó módon az édesanyja fogja oltár elé kísérni, mert mindent neki köszönhet. Édesapjával nem tartják a kapcsolatot, így ő nem is lesz ott az esküvőn.