Muri Enikő videoüzenetben reagált hétvégi kiesésére...

Az X- Faktor egykori sztárja videoüzenetben reagált hétvégi kiesésére. Elmondta, hogy bár nem csalódott,
nem igazán ért egyet a zsűri döntésével.Ő imádja dalát, a Jerichót, ami arról szól, hogyan tudjuk ledönteni a saját falainkat, és hogyan léphetjük át határainkat. Egy lendületes produkcióban prezentálta dalát Muri Enikő A Dal című műsor előválogatójában, ám a zsűri szerint ellentmondásba keveredett a látvány és tartalom. Zséda őszintén beszélt érzéseiről a produkcióval kapcsolatban: elmondta, hogy számára kicsit musicales volt a látvány, és el kellene döntenie az énekesnőnek, mit is képvisel.

Muri Enikő kiesett A Dal elődöntőjébőlForrás: MTVA-Bálint Csaba

Enikő szemmel láthatóan nem örült a kritikáknak, és nem is értett egyet velük,
az adás után egy videoüzenetben ki is fejtette érzéseit.
Megköszönte a stábjának a fantasztikus munkát és rajongóinak a sok szeretetet. Azt üzente, hogy a dalát továbbra is imádja, és ezentúl ezt is hallhatják majd a fellépésein az őt kedvelők.

"Nehéz most bármit is mondanom, mert egy kicsivel több reményt fűztem ehhez a produkcióhoz. Én azt gondolom, hogy nagyon sokat dolgoztunk vele (...). Nem igazán találom a szavakat, mit mondjak (...), vannak dolgok az értékelésben, amivel nem értettem egyet, de biztos igazuk volt, nem tudom."

A kommentelők egy része teljes vállszélességgel kiállt Enikő mellett, másik részük viszont keményen nekiment az énekesnőnek; szerintük egy színésznőnek, énekesnőnek tudnia kellene beszélni és a videoüzenetben annyit ö-zött, hogy az már elviselhetetlen.