Nyitott kapcsolatban élt Pásztor Anna és párja?

Fotó: Mudra László - Origo -
TV2 nyitott kapcsolat Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint két évtizede ismeri és szereti egymást Pásztor Anna és párja, ám jó pár évet külön is töltöttek. Ahogy ők fogalmaztak, "szabadon engedték egymást". Mivel sok időt töltöttek külföldön, úgy döntöttek, nem kell olyan szorosan tartani a gyeplőt.

Gimis korukban szerettek egymásba, de az elmúlt 26 év alatt többször töltöttek időt külön is. Pásztor Anna és szerelme ugyanis sokszor éltek külföldön, úgy döntöttek, ilyenkor nem kell olyan szorosan tartani a gyeplőt. Ettől függetlenül mindketten tudták, hogy ők már megtalálták az igazit.

Pásztor Anna ás párja szabadon engedték egymást Fotó: Mudra László - Origo

"Voltunk elég sokat külföldön, mind a ketten, külön is, és együtt is. Nem volt arra szükség, hogy szorosan tartsuk a gyeplőt.

Ahogy Anna szokta mondani, szabadon engedtük egymást.

Amikor Magyarországon vagy kint találkoztunk, akkor pedig folytattuk" – árulta el a Hálószobatitkok című műsorban Pásztor Anna párja, Balázs. Az énekesnő hozzátette, sosem szakadtak el teljesen egymástól, kvázi nyitott kapcsolatban éltek. "Nem vesztünk össze, és nem váltunk szét, egyszerűen másfelé vitt az utunk. Búcsút vettünk egymástól, elengedtük egymást. Telefonon tartottuk a kapcsolatot. Amikor végre hazajöttem, ugyanonnan folytattuk tovább az egészet" – mesélte Pásztor Anna. Elmondta, tudtak egymás kapcsolatairól is, sőt, még jóban is voltak a másik párjával.

"Voltak kapcsolatok, de én mindig biztos voltam benne, hogy Annával leszek"

– szögezte le Balázs.

Leütötte zaklatóját Pásztor Anna énekesnő - Összerogyott a férfi


Kevesen tudják Pásztor Annáról, hogy a sportokban is jeleskedik, sokáig kick-boxolt, nagyon jó formában van. Mi sem bizonytja ezt jobban, hogy egy írországi fellépésen leütötte az egyik zaklatóját, aki alaposan megmarkolta az énekesnő fenekét. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.