Gundel Takács Gábor felmondott a közmédiánál, az erről szóló hírek alig egy hete láttak napvilágot. A csatorna keresi a műsorvezető utódját, egyesek azt állítják, hogy Jakupcsek Gabriella neve is felmerült.

Gundel Takács Gábor alig egy hete mondott fel a közmédiánál, de természetesen még dolgozik. Február 16-ig forgat, de közben a csatorna már keresi az utódját. Ezzel kapcsolatban láttak napvilágot érdekes híresztelések: állítják, Jakupcsek Gabriellát is megkeresték.

Az MTVA határozottan kijelentette, hogy nem keresték meg Jakupcsek GabriellátForrás: TMC

A Blikk értesülései szerint a 2015 decemberében menesztett műsorvezetőt szívesen látták volna újra az MTVA-nál, mint a Maradj talpon! műsorvezetőjét. A lap állítja, hogy telefonon történt a megkeresés: ezt egy neve elhallgatását kérő bennfentes nyilatkozta a lapnak. A lap azt is tudni véli, hogy Jakupcsek Gabriella határozottan visszautasította az ajánlatot. Az MTVA azonban megkeresésükre határozottan kijelentette, hogy nem vették fel a kapcsolatot Jakupcsek Gabriellával.

8 év után tér vissza a TV2 képernyőjére Jakupcsek Gabriella
Jakupcsek Gabriella tavaly méltatlan körülmények között kényszerült távozni a királyi televízióból. A műsorvezető azóta nem dolgozott a képernyőn, most viszont egy merőben új formátummal tér vissza... Olvasd el erről a Life.hu cikkét!