Hatalmas hírt jelentett be nem is olyan rég Beyoncé az Instagram-oldalán: ikrekkel várandós. A sztár egy fotót tett közzé, ami sokaknak nem tetszett. Nicki Minaj is beszólt Beyoncénak egy saját terhesfotóval.

Instagram-oldalán jelentette be a nagy hírt Beyoncé, mégpedig azt, hogy ikreket hord a szíve alatt. Nem akármilyen fotósorozat készült a várandós énekesnőről, amiből egy képet tett közzé a közösségi oldalán. Az elkészült fotók azonban sokaknak nem tetszenek, és bár örülnek a hírnek, rengeteg kritikát is kapott az énekesnő a képsorozat miatt.

Nicki Minaj terhesfotót posztoltForrás: Dennis Van Tine / Geisler-Fotopress / DPA / AFP

Kolléganője, a szintén zenész Nicki Minaj egy saját terhesfotóval figurázta ki Beyoncé bejelentését. A fotót a "mindannyian olyan gyerekesek vagytok" leírással toldotta meg, amivel arra utalt, hogy sokan egyből bedőlnek az ilyen képeknek, és rögtön gratulálnak a terhességhez. Vajon ezzel arra akart utalni a híresség, hogy Beyoncé nem is várandós? Senki nem tudja, hogy mi volt Nicki Minaj célja, mindenesetre a rajongóit sikerült jól összezavarnia, mert sokan most abban a hitben vannak, hogy ő is várandós.