Mint tudjuk, Orosz Barbi nem az a típus, aki véka alá rejtené a véleményét. Most éppen arról beszélt, hogy szerinte mennyire káros a tinédzserek modellként való foglalkoztatása. 

Nem meglepő, Valentin-nap közeledtével egyre több reklám jelenik meg, melyek többek között a szerelmeseket célozzák meg. Ennek kapcsán számos divatmárka is szexis ünnepi darabokat kínál főként nőknek, egy ehhez hasonló hirdetésbe futott bele a csinos műsorvezető is. 

Barbi egy nagy divatmárka kampányában találkozott egy elképesztően fiatal lány fehérneműs fotójával, emiatt akadt ki. A saját tinikorához képest is sokat romlott a helyzet. 

Orosz Barbi szerint egy nő életében mindennek meg van a maga időszaka, nem szabad siettetni a dolgokatForrás: RTL Sajtóklub

Állítása szerint nem szokása a felesleges negatívkodás, de úgy gondolja, hogy jobban kellene vigyáznunk a felnövekvő nemzedék testi-lelki épségére, és nem kitenni őket olyan szituációknak, melyek során nem a koruknak megfelelően kell viselkedniük. 

Véleménye szerint az is probléma, hogy a tinik már nem a maguk tempójában fejlődnek, hanem annál jóval gyorsabban, és ez okozza azt is, hogy a testiségben és érzelmileg is idő előtt kiégnek.