modellkedés vélemény tinédzserek Orosz Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint tudjuk, Orosz Barbi nem az a típus, aki véka alá rejtené a véleményét. Most éppen arról beszélt, hogy szerinte mennyire káros a tinédzserek modellként való foglalkoztatása. 

Nem meglepő, Valentin-nap közeledtével egyre több reklám jelenik meg, melyek többek között a szerelmeseket célozzák meg. Ennek kapcsán számos divatmárka is szexis ünnepi darabokat kínál főként nőknek, egy ehhez hasonló hirdetésbe futott bele a csinos műsorvezető is.

Barbi egy nagy divatmárka kampányában találkozott egy elképesztően fiatal lány fehérneműs fotójával, emiatt akadt ki. A saját tinikorához képest is sokat romlott a helyzet.

Orosz Barbi szerint egy nő életében mindennek meg van a maga időszaka, nem szabad siettetni a dolgokat Forrás: RTL Sajtóklub

Állítása szerint nem szokása a felesleges negatívkodás, de úgy gondolja, hogy jobban kellene vigyáznunk a felnövekvő nemzedék testi-lelki épségére, és nem kitenni őket olyan szituációknak, melyek során nem a koruknak megfelelően kell viselkedniük.

Véleménye szerint az is probléma, hogy a tinik már nem a maguk tempójában fejlődnek, hanem annál jóval gyorsabban, és ez okozza azt is, hogy a testiségben és érzelmileg is idő előtt kiégnek.

A ma 39 éves Ashton Kutcher még zabpehely- söprögető is volthttp://www.life.hu/sztarok/20170207-ashton-kutcher-furcsa-munkakat-vallalt-zabpehely-soprogeto-is-volt.htmlMár középiskolában is foglalkoztatta a színészet Ashton Kutchert, azonban sok minden más is: birkózott és futballozott is a musicalek mellett. Az élet és az álmai azonban e felé a pálya felé terelték a ma 39 éves Ashton Kutchert: addig küzdött, míg színész nem lett belőle. TV + Sztárok--Angelina Jolie helyett Alicia Vikander lesz Lara Crofthttp://www.life.hu/sztarok/20170207-alicia-vikander-lesz-lara-croft-a-tomb-raiderben.htmlA dán lány című film főszereplője léphet Angelina Jolie helyébe: ő kapta meg ugyanis a Tomb Raider című film főszerepét. Alicia Vikander lesz Lara Croft! TV + SztárokOrigoPuzsér Róbert helytelennek tartja az iskolai síutakat – posztjában fejtette ki véleményéthttp://www.life.hu/sztarok/20170207-puzser-robert-poszt-iskolai-siutakat-helytelenit-veronai-buszbaleset.htmlPuzsér Róbert vitatható posztjában komoly témát boncolgatott. Szerinte helytelen, hogy az iskolák síutakat szerveznek, tekintve, hogy ez egy extrém sport, ami nem kis veszéllyel jár... TV + SztárokOrigoTóth Gabi már nem használja a Totova művésznevethttp://www.life.hu/sztarok/20170207-toth-gabi-engedett-mar-nem-totova-tobbe.htmlTóth Gabi új zenei projektbe fogott, ehhez pedig választott egy művésznevet is: Totova névre keresztelte magát, aminek nem örültek a felvidéki magyarok. Sokan bojkottálták emiatt az énekesnőt, és úgy tűnik, elérték a céljukat: a Totova név mindenhonnan eltűnt. TV + SztárokOrigoSzexi dekoltázst villantott Szűcs Judith: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170207-szexi-fotokat-mutatott-szucs-judit.htmlSzűcs Judithról szexi fotók készültek a thaiföldi nyaralásán. Azt is elárulta, hogy szíve szerint csak nudista strandra járna. TV + SztárokOrigoNicki Minaj saját terhesfotóval parodizálta Beyoncéthttp://www.life.hu/sztarok/20170207-nicki-minaj-terhesfotoval-parodizalta-ki-beyoncet.htmlHatalmas hírt jelentett be nem is olyan rég Beyoncé az Instagram-oldalán: ikrekkel várandós. A sztár egy fotót tett közzé, ami sokaknak nem tetszett. Nicki Minaj is beszólt Beyoncénak egy saját terhesfotóval. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.