A ma 39 éves Ashton Kutcher még zabpehely-söprögető is volt

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison -
Ashton Kutcher színész zabpehely
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már középiskolában is foglalkoztatta a színészet Ashton Kutchert, azonban sok minden más is: birkózott és futballozott is a musicalek mellett. Az élet és az álmai azonban e felé a pálya felé terelték a ma 39 éves Ashton Kutchert: addig küzdött, míg színész nem lett belőle.

Nagy álma volt a színészet, de egy darabig fel kellett hagynia az iskola mellett ezzel a szenvedélyével. Szembekerült ugyanis a törvénnyel: barátaival betörtek a suliba, de lebuktak, így nem járhatott a délutáni foglalkozásokra sem. Ashton Kutcher így egy időre eltávolodott a színészettől, egyetemi tanulmányait is merőben más területen kezdte: biokémikus-mérnök szakon kezdett el tanulni.

Ashton Kutcher mindenféle munkát elvállalt Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Az iskola mellett kénytelen volt dolgozni is, mindenféle furcsa munkát elvállalt, hogy legyen pénze önmaga fenntartására:

zabpelyhet söprögetett a General Mills üzemben, ahol az apja is dolgozott, vadakat nyúzott meg,

mosogatott, és gyakran adott vért, amiért szintén összejött pár dollár. Szerencséjére azonban nem kellett sokat várnia a kiemelkedésre. Egy bárban felfigyelt rá egy menedzser, és hirtelen nagy forgatagban találta magát: a legnagyobb márkák arcává vált, ám ő nem volt elégedett.

Hiába lett sikeres modell, színész szeretett volna lenni. Rengeteg helyre jelentkezett, és sok válogatáson járt, mire megkapta az Azok a 70-es évek című sorozat egyik főszerepét, ami igazi áttörés volt a karrierjében. Érdekes, hogy itt a mostani feleségével, Mila Kunisszal játszott éveken át, de akkor nem alakult ki köztük gyengéd kapcsolat, csak évekkel később, miután Ashton Kutcher és Demi Moore házassága véget ért, ami elég sokáig tartott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.