Így nézett ki Orosz Barbara tiniként: Fotó!

fotó műsorvezető tinédzser Orosz Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tűsarok műsorvezetője fiatalkori fotót osztott meg a követőivel: most megnézhetjük, hogy nézett ki gimnazista korában.

Orosz Barbara a közösségi oldalán mutatott meg egy fotót tizenéves korából. A fekete-fehér képen Barbi még középiskolás, és állítása szerint ekkor még nem is ismerték a smink és a műköröm fogalmát.

A nosztalgikus hangulatba került színésző jól mulatott egykori önmagában, és láthatóan a követők is megmosolyogták a fotót, ugyanis többszáz kedvelés és több tucat komment is érkezett a kép alá.

"Ilyen kis ártatlan cukiság voltam gimis koromban. Most bukkantam rá. Jesszus mennyire nem ma volt! Eszünkbe se jutott még smink meg műköröm.Szerintem otthon még simán Barbie-val játszottam suli után. De jó volt!" - kommentelte a posztját a 38 éves színésznő.

A közelmúltban Majka is közzétett egy hasonló képet, amelyen a rapper mindösszesen 13 éves. Néhány hónappal ezelőtt pedig Hien kápráztatta el a rajongóit egy kislánykori emlékével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.