Gór Nagy Mária és Bíró Ica a Mokkában vallottak a nyitott kapcsolatokról, és arról, mi a véleményük a megcsalásról. A színésznő beismerte, őt előző férje megcsalta. Viszonyáról annak idején a karácsonyfa alatt vallott a volt férje. 

Egy nemzetközi társkereső felmérése szerint a 45 év feletti nők a leghűtlenebbek. Erről az állításról mondta el a véleményét Gór Nagy Mária és Bíró Ica a Mokkában, de a nyitott kapcsolatokról is megosztották álláspontjukat. A beszélgetés közben vallott Gór Nagy Mária egy nagy törésről az életében. Arról, amikor kiderült, hogy a férje megcsalja.

Gór Nagy Máriát megcsalta gyermekeinek édesapjaForrás: TV2

"Engem a gyermekeim édesapja csalt meg. Egy darabig tűrtem, mert el voltam foglalva a gyermekeimmel, aztán megkértem rá, hogy vessünk véget ennek a kapcsolatnak. Ez karácsonykor történt. Imádom őt, máig ott ebédel nálunk vasárnaponként az összes gyermekével, de akkor az szíven ütött. A karácsonyfa alatt közölte velem, hogy viszonya van valakivel már fél éve.  Nagyon fájt, de én megkértem, hogy menjen el, mert nem szerettem volna, hogy az egész további életem a bosszúról szóljon" - vallotta be Gór Nagy Mária.