Nagy bejelentést tett Risztov Éva: "Már más dolgok érdekelnek"

úszónő visszavonulás Risztov Éva olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy döntött, végleg felhagy a versenyzéssel, más tervei vannak.

Risztov Éva visszavonul - jelentette be az Esti Frizbi felvételén. Már más dolgok érdeklik, nem a versenyzés tölti ki az életét - írja a Blikk.

Risztov Éva Rióban Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

"Elértem az álmomat, hogy olimpiai bajnok legyek, és ma már más dolgok érdekelnek. Egy menedzsmentcégnél kezdtem el dolgozni, ahol sportdivíziót indítottak. Egyelőre gyakornok vagyok, később pedig sportmenedzserként folytatom a karrierem. Nagyon szeretek kommunikálni, így ez nekem való terep lesz" - mondta Risztov.

A 31 éves úszónő először 2005-ben döntött úgy, hogy felhagy az úszással, de 2008-ban meggondolta magát, és hosszútávúszóként tért vissza az élsport világába. A 2012-es londoni olimpián 10 km-es nyíltvízi úszásban aranyérmet szerzett, Rióban már nem sikerült dobogóra állnia.

71 évesen elhunyt Richard Hatch, a Csillagközi romboló sztárjahttp://www.life.hu/news/20170208-richard-hatch-a-csillagkozi-rombolo-sztarja-elhunyt.htmlHosszú küzdelem után adta fel a harcot Richard Hatch a hasnyálmirigyrákkal szemben. A Csillagközi romboló sztárja 71 éves volt. News--Ezért nem fogja meg a felesége kezét Donald Trumphttp://www.life.hu/news/20170208-ezert-nem-fogja-meg-felesege-kezet-donad-trump-keruli-a-kozelseget.htmlMichelle és Barack Obama mindig keresték egymás közelségét, amikor csak lehetett, az exelnök átölelte feleségét, megpuszilta vagy megfogta a kezét. Amerika új miniszterelnöke, Donald Trump nem ilyen kedves az asszonyával. News--Élőben közvetítette a neten a nő, ahogy megerőszakolja 4 éves fiáthttp://www.life.hu/news/20170207-eloben-kozvetitette-a-neten-a-no-ahogy-megeroszakolja-4-eves-fiat.htmlAz egyik néző értesítette a rendőrséget. NewsMegölte férjét, majd 4 hónapig élt a holttesttel a nőhttp://www.life.hu/news/20170207-megolte-a-ferjet-aki-naponta-eroszakolta-majd-4-honapig-elt-a-holttesttel.htmlHihetetlen gyilkosságra derült fény a dél-spanyolországi Córdobában. Egy nő megölte a férjét, aki nap mint nap bántalmazta, de nem jelentette a rendőrségnek, így csak hónapok után lepleződött le. Carmen Baena Reinát azonnal letartóztatták. NewsThinkstockMeghalt Puporka András, a 100 Tagú Cigányzenekar szólamvezetőjehttp://www.life.hu/news/20170207-100-tagu-ciganyzenekar-szolamvezetoje-elhunyt.htmlSúlyos betegségét méltósággal viselte a 100 Tagú Cigányzenekar szólamvezetője, Puporka András. A zenész kedden adta fel a harcot. News--Veronai buszbaleset: felébresztették a kómából az egyik súlyos sérültethttp://www.life.hu/news/20170207-veronai-buszbaleset-felebresztettek-a-komabol-a-serultet.htmlA veronai buszbaleset egyik súlyos sérültjéről tett friss bejelentést Szijjártó Péter. A mesterséges kómában tartott beteget felébresztették az orvosok, lehet vele kommunikálni. News--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.