71 évesen elhunyt Richard Hatch, a Csillagközi romboló sztárja

Forrás: Getty Images/AFP/2005 Getty Images/Scott Gries -
Richard Hatch halál Csillagközi romboló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú küzdelem után adta fel a harcot Richard Hatch a hasnyálmirigyrákkal szemben. A Csillagközi romboló sztárja 71 éves volt.

Richard Hatch az All my children című szappanoperában kezdte karrierjét, de széles körű ismertséget a Csillagközi romboló hozott számára. A legendás sorozatban Captain Apollo karakterét formálta meg, még Golden Globe-jelölést is kapott az alakításért. A színész maga is azt mondta egyszer a szerepről, hogy igazi mérföldkő volt a számára.

Richard Hatch 71 évesen távozott Forrás: Getty Images/AFP/2005 Getty Images/Scott Gries

"A Csillagközi romboló számomra egy mérföldkő volt. Megadta nekem a lehetőséget, hogy átéljem a gyerekkori álmaimat és fantáziáimat. Átszáguldottam a térben, játszottam a délceg hőst, megküzdöttem a szörnyekkel és gazemberekkel. Mi egyebet kívánhat egy férfi?" – mondta egykor Richard Hatch a Daily Mail szerint. A színész február 7-én hunyt el, hosszú betegség után. Richard Hatch hasnyálmirigyrákkal küzdött, de sajnos nem tudott győzedelmeskedni. Kollégái mind gyászolják a színészt, Dirk Benedict Twitteren búcsúzott barátjától. "Gondolatainkat és imáinkat Richard családjának, barátainak és rajongóinak küldjük" – írta a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.