Gábor Zsazsa még halála után is szolgáltatja a szaftos részleteket nem mindennapi életéről...

A Blikk újabb részleteket ásott elő Gábor Zsazsa emlékirataiból. Kiderült, hogy az amúgy sem hétköznapi életet élő, magyar származású színésznő nem hétköznapi férfiakhoz ment hozzá. Kilenc férje között volt dúsgazdag milliárdos, herceg, Oscar-díjas színész és bizarr szexuális szokásokkal rendelkező zseni is. Utóbbi Zsazsa ötödik férje volt, akiről emlékirataiban kendőzetlenül mesélt.

Gábor Zsazsa férje bizarr szexuális szokásairól vallott emlékirataibanForrás: AFP

„Nem adott túl a házán, ahogy exfeleségén és két szeretőjén sem, akik együtt laktak vele. Néha velem is élt, de a legkisebb problémára hajlamos volt ezt mondani: rendben, megyek a szeretőimhez. Nem tudtam megbirkózni sem Jackkel, sem Lindával, a titkárnővel, sem a két szeretővel. A feketére festett, állatbőrökkel dekorált kínzókamráról nem is beszélve. Szexuális életétől elsápadt volna még a legedzettebb Penthouse-olvasó is. Én viszont nem kértem belőle" – emlékezett vissza házasságuk hét hónapjára Gábor Zsazsa.

Vajon Gábor Zsazsa Ryan nevű férje volt az akkori Mr. Grey, aki a kínzókamrája mélyén elképesztő szexuális élményben részesítette "áldozatait"? Több erotikus részlet nem került ki, annyi viszont biztos, hogy a színésznő nem volt hajlandó ebben a nem mindennapi élethelyzetben részt venni, így alig egy év házasság után rögtön hozzá is ment hatodik férjéhez, az ügyvédjéhez, akivel a saját válóperén ismerkedett meg.