Gábor Zsazsa férje bizarr szexuális életéről vallott emlékirataiban

Forrás: AFP -
szexuális szokás Gábor Zsazsa emlékirat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gábor Zsazsa még halála után is szolgáltatja a szaftos részleteket nem mindennapi életéről...

A Blikk újabb részleteket ásott elő Gábor Zsazsa emlékirataiból. Kiderült, hogy az amúgy sem hétköznapi életet élő, magyar származású színésznő nem hétköznapi férfiakhoz ment hozzá. Kilenc férje között volt dúsgazdag milliárdos, herceg, Oscar-díjas színész és bizarr szexuális szokásokkal rendelkező zseni is. Utóbbi Zsazsa ötödik férje volt, akiről emlékirataiban kendőzetlenül mesélt.

Gábor Zsazsa férje bizarr szexuális szokásairól vallott emlékirataiban Forrás: AFP

„Nem adott túl a házán, ahogy exfeleségén és két szeretőjén sem, akik együtt laktak vele. Néha velem is élt, de a legkisebb problémára hajlamos volt ezt mondani: rendben, megyek a szeretőimhez.

Nem tudtam megbirkózni sem Jackkel, sem Lindával, a titkárnővel, sem a két szeretővel. A feketére festett, állatbőrökkel dekorált kínzókamráról nem is beszélve.

Szexuális életétől elsápadt volna még a legedzettebb Penthouse-olvasó is. Én viszont nem kértem belőle" – emlékezett vissza házasságuk hét hónapjára Gábor Zsazsa.

Vajon Gábor Zsazsa Ryan nevű férje volt az akkori Mr. Grey, aki a kínzókamrája mélyén elképesztő szexuális élményben részesítette "áldozatait"? Több erotikus részlet nem került ki, annyi viszont biztos, hogy a színésznő nem volt hajlandó ebben a nem mindennapi élethelyzetben részt venni, így alig egy év házasság után rögtön hozzá is ment hatodik férjéhez, az ügyvédjéhez, akivel a saját válóperén ismerkedett meg.

Alekosz és Kiszel Tünde egy pár?http://www.life.hu/sztarok/20170208-alekosz-es-kiszel-tunde-egy-par.htmlAz Édes élet két emblematikus figurája kétségkívül Baukó Éva és Alekosz. Ha róluk van szó, a legbizarrabb és legelképesztőbb jeleneteket láthatjuk a tévé előtt ülve. Ezúttal viszont ismét sikerült mindenkit meglepniük... TV + Sztárok--Sarka Kata elszólta magát – Saját sofőrje van?http://www.life.hu/sztarok/20170208-sarka-kata-nem-vezet-sokat-soforje-van.htmlSarka Kata autóban ülve sminkelt, ami rajongói nemtetszését váltotta ki. A sztár próbálta menteni a helyzetet, ekkor szólta el magát... TV + Sztárok--Puzsér Róbert helytelennek tartja az iskolai síutakat – posztjában fejtette ki véleményéthttp://www.life.hu/sztarok/20170207-puzser-robert-poszt-iskolai-siutakat-helytelenit-veronai-buszbaleset.htmlPuzsér Róbert vitatható posztjában komoly témát boncolgatott. Szerinte helytelen, hogy az iskolák síutakat szerveznek, tekintve, hogy ez egy extrém sport, ami nem kis veszéllyel jár... TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs megdöbbentő dolgot tett Vadon Janivalhttp://www.life.hu/sztarok/20170201-sebestyen-balazs-vadon-jani-megdobbento-dolgot-muvelt.htmlMár megszokhattuk, hogy a Reggeli Show sztárjai, Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri együtt elképesztő dolgokra képesek. Általában Balázs az, aki megszívatja a kollégáit, közülük is leginkább Janival szeret viccelődni. Ezúttal sem volt ez másképp... TV + SztárokKelemen Anna vállalja: kicsit sem szégyelli, hogy pornózotthttp://www.life.hu/sztarok/20170126-kelemen-anna-felnott-filmek-mult-nem-banja.htmlKelemen Anna azon hírességek közé tartozik, akik nem szépítik a múltban elkövetett tetteiket. Erről mesélt Várkonyi Andinak. TV + SztárokOrigo8 év után tér vissza a TV2 képernyőjére Jakupcsek Gabriellahttp://www.life.hu/sztarok/20170130-8-ev-utan-a-tv2-kepernyojen-jakupcsek-gabriella.htmlJakupcsek Gabriella tavaly méltatlan körülmények között kényszerült távozni a királyi televízióból. A műsorvezető legenda azóta nem dolgozott a képernyőn, most viszont egy merőben új formátummal tér vissza... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.