Frederic von Anhalt nagykövet Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gábor Zsazsa özvegye mindig képes valamilyen kijelentésével vagy cselekedetével megdöbbenteni az embereket. Most épp azt tervezi, hogy politikai pályára lép: nagykövet akar lenni.

Gábor Zsazsa özvegye mostanában a díva hamvai miatt került címlapokra. Frédéric von Anhalt ugyanis nem hagyta a temetőben Gábor Zsazsa urnáját, hazavitte és a kandallópárkányon helyezte el. Később azonban bankba tette a maradványokat, amivel szintén felháborodást keltett, ugyanis a legtöbbek szerint egy sírban kellene elhelyezni az urnát, nem összevissza cipelni.

Gábor Zsazsa özvegye a politikai karrierjére koncentrál Forrás: AFP

Frédéric von Anhalt azonban most mással foglalkozik,

politikai pályáját szeretné elindítani

- írja a Bors. Egy tévés kerekasztal-beszélgetés során árulta el, mit szeretne csinálni. "Amerika németországi nagykövete lennék. Mit csinál egy nagykövet? Tulajdonképpen semmit nem csinál. Nálunk egy nagykövet gyakorlatilag csak partikra jár. Partikra én is el tudok menni" - mondta az özvegy.

Nem hozzák haza Gábor Zsazsa hamvait: özvegye szerint rossz állapotban van a síremlék


Gábor Zsazsát december 30-án búcsúztatták el a Good Shepherd-templomban. Akkor még úgy lehetett tudni, hogy a dívai hamvait akaratának megfelelően később Magyarországra szállítják. Azonban meglehet, hogy ez nem fog egyhamar bekövetkezni, ugyanis Zsazsa özvegye nem elégedett a temetővel. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Hajdú Péter: "Reggelente remegő gyomorral ütöm be a nevem a keresőbe"http://www.life.hu/sztarok/20170123-hajdu-peter-fel-rakeresni-a-sajat-nevere.htmlHatalmas a felhajtás Hajdú Péter és Sarka Kata válása körül. A műsorvezető azonban már kicsit soknak tartja, főként az állítólagos barátnőjével kapcsolatos híreszteléseket. Úgy érzi, mindig őszinte volt, éppen ezért remegő gyomorral keres magára reggelente. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoBerki Krisztián az évezred esküvőjét tervezi: A showbusiness része!http://www.life.hu/sztarok/20170123-berki-penzt-akar-csinalni-az-eskuvojebol.htmlHódi Pamela kezét néhány hónappal ezelőtt kérte meg kedvese, Berki Krisztián. Bár az Édes élet kamerái előtt zajlott az esemény, a helyszínen mégis csak a szűk baráti és családi kör volt jelen. Az esküvő ezzel ellentétben sokkal nagyobb lesz, a reality sztár szerint az évezder esküvőjére kerül sor a nyáron. TV + SztárokOrigoDzsudzsák Balázs húszezresekkel tömte meg a mulatós Dögös Robithttp://www.life.hu/sztarok/20170123-dzsudzsak-balazs-huszezreseket-adott-a-mulatos-dogos-robinak.htmlAzt sem tudta, ki az a Dzsudzsák Balázs: Dögös Robi, a mulatóssztár sok hírességnek zenélt már, de a focistáról még csak nem is hallott. Ennek ellenére egy jó hangulatú bulit csapott a futballistának, aki húszezresekkel tömködte tele pólója gallérját. TV + Sztárok--Minden rendben, Sarka Kata visszatérthttp://www.life.hu/sztarok/20170122-sarka-kata-egy-napig-nem-facebookozott.htmlHajdú Péter (még) felesége pénteken tette közzé, hogy egy napra kivonul a Facebookról. Most azonban helyreállt a világ rendje, Kata ugyanis visszatért. TV + Sztárok--Veronai buszbaleset: Geszti Péter is kifejezte részvététhttp://www.life.hu/sztarok/20170122-geszti-peter-is-kifejezte-reszvetet-a-veronai-buszbaleset-miatt.htmlBorzalmas tragédia érte a Franciaországból hazafelé tartó fiatalokat: buszukat Olaszországban baleset érte. 16 fiatal vesztette életét, akiket az egész ország gyászol. Geszti Péter hallgatással és szívszorító sorokkal emlékezik meg azokról, akik elhunytak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKörözést adott ki a rendőrség a Csillag születik sztárja, Gomes Martins ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20170122-korozest-adott-ki-a-rendorseg-gomes-martins-ellen.htmlKörözést adott ki a rendőrség a Csillag születik-ben nőként megismert, de ma már férfiként élő táncos, Gomes Martins ellen.TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.