Sarka Kata máris reagált a ma róla megjelent hírre, miszerint egy bizonyos B. Istvánhoz fűzik komoly szálak. Főként Hajdú Péter "Nem lep meg a hír..." kommentjére reflektált. Kata állítja, hogy a volt férje újságírókat fizet, és próbálja őt rossz színben feltüntetni.

Címlapon jelentek meg Sarka Kata új párjáról szóló hírek. Állítólag egy bizonyos B. Istvánhoz fűzik gyengéd érzelmek, aki esténként szokta meglátogatni Katát, és már sok helyen látták együtt őket. Az új híresztelésekre Hajdú Péter is reagált, ugyan nagyon szűkszavúan, de érzékeltette, már sejtette a viszonyt.

Sarka Kata állítja: Hajdú Péter fizet a lejáratásáért, hogy a saját dolgait leplezzeForrás: Instagram/Sarka Kata

"Nem lep meg a hír..." - kommentelte a hírt Hajdú Péter, amire Sarka Kata a Facebook-oldalán reagált. Állítja, volt férje újságíróknak fizet, hogy írjanak róla, és próbálják őt rossz színben feltüntetni. "Engem pedig már az nem lep meg, hogy a (volt) férjem rendszeresen, hónapok óta a fizetett újságírójával (K. Szabolcs) különböző cikkeket írat rólam. Az sem lep meg, hogy próbál rossz színben feltüntetni, hogy leplezze azokat, amiket az elmúlt 10 évben rendszeresen velem tett, mert retteg, hogy kiderül... Az pedig, hogy címlapon közlik, hogy fotók az új páromról, belül pedig csak egy fekete autó, az elég erős átverés..." – írta Kata. Néhány kommentelője azonban nem hisz neki. "Kata! El fog süllyedni a hajód! Péter elért valamit, Te pedig csak az árnyékában voltál, vagy" – írta egy Péter-párti a poszt alá.