Meglepő dolognak lehettek szemtanúi szombat este Cheltenham belvárosában a járókelők: két nő veszekedett, az egyikük pedig nekivetkőzött a harcnak: még a melltartóját is levette.

Kevésszer látni cicaharcot a nyílt utcán, pedig szombaton este ennek lehettek szemtanúi a Cheltenham belvárosában sétálók. Nők általában ritkábban verekednek össze, mint a férfiak, így ez már önmagában is látványosságnak számított volna, de még ennél is meghökkentőbb volt az, ahogy az egyik "hölgy" felkészült a közelgő összecsapásra.

Két nő verekedett össze Cheltenham belvárosában (képünk illusztráció)Forrás: Thinkstock

Az illető ugyanis levetette a ruháit, mielőtt verekedésre került volna sor: még a melltartójától is megszabadult a nyílt utcán. Természetesen riasztották a rendőrséget a két nőhöz, mint kiderült ráadásul egymás legjobb barátnői voltak. Egy a rendőrség munkáját segítő önkéntes egyesület vonult ki a helyszínre, akik meg voltak döbbenve a látványtól. Az ugyanis hétköznapi esetnek számít, mikor férfiakat választanak szét, de az, hogy két nőt kellett lenyugtatniuk, teljesen megdöbbentette őket. "Reméljük, legközelebb tisztességesebb módon rendezik le a problémáikat" - idézi az egyik önkéntes szavát a Mirror.