Veronai buszbaleset: nyilatkozott az egyik áldozat, a futsalos Botond édesapja!

Forrás: AFP/Handout -
futsal veronai buszbaleset apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A veronai buszbaleset áldozatainak emlékére és a családok megsegítésére öregfiúk-focitornát rendeztek vasárnap. A kezdőrúgást az egyik áldozat, Botond édesapja végezte el, aki megtiszteltetésnek érzi, hogy felkérték.

Még nincs egy hónapja, hogy Veronában kigyulladt egy diákokat és tanárokat szállító busz. Összesen 16 halálos áldozatot követelt a tragédia. Az egész közvéleményt megrázta a baleset, azóta is rengetegen próbálnak segíteni a gyászoló családokon. A Ferencváros öregfiúk-csapata tornát rendezett, a kezdőrúgást az egyik áldozat édesapja, Norbert végezte el.

Tornát rendeztek az áldozatok emlékére Forrás: AFP/Handout

"Megtisztelt, hogy felkértek a kezdőrúgásra, bár ettől függetlenül is mindenképpen itt lettem volna a családommal. A mi családunk részéről körülbelül húszan voltunk itt.

A körülményekhez képest jól vagyok. Naponta kétszer így is megsiratom a fiamat,

de amennyire tudom, tartom magam. Legalábbis kifelé nem mutatom, mennyire megvisel Boti elvesztése"mondta a Blikknek az apa. Hozzátette, a család egymást támogatva próbál túljutni a hatalmas veszteségen. Már az is sokat segített, hogy legalább nem személyesen nekik kellett azonosítani a fiukat. "Lelkileg sokkal nagyobb megrázkódtatás lett volna, ha személyesen nekünk kell azonosítani a fiamat, így amikor rágondolok, szerencsére azt a mosolygós arcot látom, amilyennek mindenki ismerte" – mondta az apa.

Borzalmas videó: felgyújtotta magát egy férfi, mert barátnője nem akart a felesége lenni (18+)http://www.life.hu/news/20170212-borzalmas-video-felgyujtotta-magat-egy-ferfi-mert-baratnoje-nem-akart-a-felesege-lenni.htmlBánatában fegyújtotta magát az az iráni férfi, akihez nem akart hozzámenni a barátnője. News--Meztelen férfi támadt a buszmegállóban várakozó nőre - VIDEÓhttp://www.life.hu/news/20170212-meztelen-ferfi-tamadt-a-buszmegalloban-varakozo-nore-argentinaban.htmlA térfigyelő kamerák mindent rögzítettek: a férfi a földön húzta és többször megrugdosta áldozatát. NewsOrigoMilliókat kap Maurizio Gucci örökségéből a gyilkosa, aki az exfeleségehttp://www.life.hu/news/20170212-milliokat-kap-maurizio-gucci-oroksegebol-ex-felesege-a-gyilkosa.htmlÉvi egymillió eurós járadék illeti meg meggyilkolt férje, Maurizio Gucci örökségéből Patrizia Reggianit egy milánói fellebbviteli bíróság állásfoglalása szerint. Az asszony bérgyilkossal ölette meg hűtlenné vált hitvesét, azóta csak fekete özvegy néven emlegetik. NewsOrigoEgy amerikai család két gyermeke életét vesztette a lakókocsitűzbenhttp://www.life.hu/news/20170211-egy-amerikai-csalad-ket-gyermeke-eletet-vesztette-a-lakokocsituzben-ott-eltek.htmlMindkét gyermekét tűzesetben veszítette el egy amerikai család. Nem először ütött ki tűz lakókocsijukban, ám másodjára végzetesnek bizonyult. NewsThinkstockVeronai buszbaleset: Budapestre jött a tornatanárának gyűjtő férfihttp://www.life.hu/news/20170211-budapestre-jott-a-veronai-buszbaleset-hos-tornatanaranak-gyujto-angol-ferfi.htmlEgy angol férfi gyűjtést szervezett a veronai buszbaleset hő tornatanárának. A férfi több diákot kimentett a lángoló buszból, de saját gyermekeit már nem tudta megmenteni, ő maga pedig súlyos égési sérüléseket szenvedett. News--Így lehetne segíteni a bántalmazott gyerekeknekhttp://www.life.hu/news/20170210-ez-az-uj-modell-a-szexualisan-bantalmazott-gyerekek-vedelmere.htmlMegnyílt az első olyan modern szemléletű intézmény, amely a bántalmazott gyerekek pszichés nyugalmát hivatott elősegíteni. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.