Hét éve egyedül él a Barátok közt színésznője. Mezei Léda, ennek ellenére nem magányos, és nem is kapkod. Megvárja az igazit.

Nincs párkapcsolata a Barátok közt színésznőjének, de nem is sietteti a dolgokat. Mezei Léda nem érzi magányosnak magát, annak ellenére, hogy hét éve egyedül él. Úgy gondolja, majd eljön az ő lovagja is egyszer. A sorozatban egy éve láthatják a nézők, ő játssza a pszichológusnő lányát, Kővári Natasát. Karakterének szintén nincs párja, ez közös bennük.

Mezei Léda sorozatbeli karaktere is szingliForrás: RTL Klub

"Hét éve egyedül élek. Nem azt mondom, hogy szeretem ezt, de a nagy szerelem, amire vágyom, elkerül. Szoktam randizni, próbálkozom, de egyelőre egyedül vagyok. A kalandokból harmincéves koromra kinőttem, vagy szerelmes vagyok, vagy nem. Az élet túl rövid ahhoz, hogy húzzuk egymás idejét. Pár nap alatt kiderül, mennyire vagyunk egy hullámhosszon. Ha túl nagy gondolkodás- és értékrendbeli különbségek vannak, bele sem kezdek. Ezekből hónapok alatt lyukak lesznek, évek alatt pedig már szakadék. A barátaimmal is hasonló az értékrendünk, megértik, hogy mit miért csinálok, hogyan tudnak segíteni. Az édesanyám és az édesapám olyan csodálatos pár. Tőlük tanultam, hogy küzdjek, ne adjam fel az álmaimat. Nem az a cél, hogy egyedül maradjak, de ezt most félretettem. Nem vagyok magányos, van családom, barátaim. Ha készen állok, akkor úgyis betoppan. Addig is csinosítgatom az otthonom, tervezem, hogy milyen könyveket olvassak, sorozatokat nézzek. Azt lehet egyedül is" – mondta a Borsnak a színésznő.