Pártos Csilla és exanyósa, Pécsi Ildikó viszálya évek óta zajlik, és még egy jó ideig nem is fog lezárulni. A jelen állás szerint volt férjének nincsen vagyona, ezért továbbra is Pécsi Ildikótól követel rokontartást. A művésznő persze nem akar fizetni, és szeretné minél előbb kiköltöztetni házából Csillát unokájával együtt.

Hosszú ideje zajlik Pécsi Ildikó és Pártos Csilla ügye, és még koránt sincs vége. Jelenleg ugyan nincs folyamatban lévő ügy, de ez nem lesz sokáig így. Amit már lezártak, az a válás, de például a rokontartás még mindig nyitott kérdés, és Pártos Csilláék szeretnének keresetet beadni ezzel kapcsolatban.

Pártos Csilla továbbra is követelné a rokontartást Pécsi IldikótólFotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

A lakhatási ügy sem zárult le, Csilla ugyanis abban a házban él fiával, ami Pécsi Ildikó tulajdona. A színésznő szeretné mihamarabb kiköltöztetni őket, már az unokája sem érdekli, korábban megtagadta őt. Ebben az ügyben csak első fokon hoztak ítéletet a legutolsó információk szerint, ennek eredményeként Pártos Csilláéknak el kellene hagyniuk az ingatlant, de ez még nem a jogerős ítélet. A rokontartási ügyet tavasszal szeretnék elindítani, mivel Pártos Csilla volt férjének nincsen vagyona, ezért csak annak szüleitől számíthat pénzre. Pécsi Ildikó ügyvédje szerint hiába próbálkoznak! Újra és újra megpróbálnak Pártos Csilláék fogást találni az ügyfelemen, de eddig totális sikertelenség koronázta a próbálkozásaikat. Az elmúlt időszakban három keresetet nyújtottak be vagyonjogi vonatkozásban, de mindhármat elutasították, bíróság elé sem kerültek. A válás kapcsán egyedül a gyermektartási ügy van folyamatban, ezenkívül semmilyen követelésüket nem tudták érvényesíteni a bíróságon"mondta dr. Bilkei Dávid ügyvéd a Borsnak. Pártos Csilla ügyvédje azonban más véleményen van. "A perindítás hatálya nem akkor áll be, amikor az ügyvéd kolléga azt gondolja. Hanem akkor, amikor beadunk egy keresetet. Igaz, hogy először elutasítottak minket, de megyünk tovább. Jelenleg három ügyben szeretnénk érdeket érvényesíteni, rokontartás miatt, vagyonközösség megszüntetése miatt és egy ajándékozási szerződés érvénytelenítése (Cseppkő utcai ingatlan) tárgyában" – mondta dr. Gerencsér András.

Nincs jól Pécsi Ildikó! Csak reméli, hogy megéri a tavaszt
Hónapok óta nem látta senki mosolyogni Pécsi Ildikót. A színésznő szomorúságának oka, hogy már az egészségi állapotára is kihat rossz kapcsolata volt menyével és unokájával. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!