Rékasi Károly és Peller Károly zaklatója nem jelent meg a tárgyaláson

Forrás: Videa -
Peller Károly tárgyalás zaklató Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feljelentette Peller Károly színész azt a fiatal nőt, aki őt és többek között Rékasi Károlyt is zaklatta. Az illető azonban most bujkál, nem jelent meg a tárgyaláson.

Egy fiatal nő sokáig zaklatta a magyar színészeket, köztük Rékasi Károlyt és Peller Károlyt. Facebookon bombázta őket üzenetekkel, de egy alkalommal Peller otthonához is elment. A kertben várta a színészt. Ez volt az utolsó csepp a pohárban, a művész feljelentette zaklatóját, aki most bujkál, a tárgyaláson sem jelent meg.

Peller Károly színész zaklatója nem jelent meg a tárgyaláson Forrás: Videa

A fiatal színész szomszédai szerint náluk is érdeklődött a nő arról, mikor ér haza Peller Károly, és közölte, hogy hamarosan ő is odaköltözik, mert ő lesz a színész felesége. A művészt nagyon megijesztette a vélhetően zavart elmeállapotú nő, ezért jelentette fel, de sajnos a tárgyalással nem haladnak.

"Jelenleg még zajlik a per, de nagyon nehezen haladunk, mert nem jött el a tárgyalásokra.

Ez azért rossz, mert nekem most zajlik az Ének az esőben premieridőszaka, a következő tárgyalás A víg özvegy főpróbahetére esik, nagyon rossz, hogy pont ebben az időszakban járok potyára a bíróságra"mondta a Blikknek Peller Károly, aki arról az estéről is mesélt, amikor a kertjében találta a nőt. "Egyik éjjel viszonylag későn értem haza. Teljes nyugalommal nyitottam a kaput, beléptem, és ekkor megreccsent egy ág, és valaki rám köszönt.

Ott állt a sötétben a kertemben. Minden átfutott a fejemen, megijedtem,

amikor megszólalt, az életem lepörgött, aztán közölte, hogy ő az" – mesélte a színész, aki már túl van az ijedségen. Ettől függetlenül a zaklatás komoly ügy, ahogy az is, hogy nem jelent meg a bíróságon. "Ha nem menti ki magát valaki, és nem jelenik meg sorozatosan a tárgyaláson, akkor rendőri elővezetéssel szállítják a bíróságra, rosszabb esetben elfogatóparancsot adnak ki ellene. Ám ha orvosi papírokkal igazolja távollétét, elmaradnak a retorziók.

A zaklatásért komolyabb büntetés jár: két évig terjedő szabadságvesztés,

ám ha az elkövető büntetlen előéletű, akkor ezt próbaidőre felfüggeszthetik" – mondta dr. Kamarás Péter ügyvéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.