Feljelentette Peller Károly színész azt a fiatal nőt, aki őt és többek között Rékasi Károlyt is zaklatta. Az illető azonban most bujkál, nem jelent meg a tárgyaláson.

Egy fiatal nő sokáig zaklatta a magyar színészeket, köztük Rékasi Károlyt és Peller Károlyt. Facebookon bombázta őket üzenetekkel, de egy alkalommal Peller otthonához is elment. A kertben várta a színészt. Ez volt az utolsó csepp a pohárban, a művész feljelentette zaklatóját, aki most bujkál, a tárgyaláson sem jelent meg.

Peller Károly színész zaklatója nem jelent meg a tárgyalásonForrás: Videa

A fiatal színész szomszédai szerint náluk is érdeklődött a nő arról, mikor ér haza Peller Károly, és közölte, hogy hamarosan ő is odaköltözik, mert ő lesz a színész felesége. A művészt nagyon megijesztette a vélhetően zavart elmeállapotú nő, ezért jelentette fel, de sajnos a tárgyalással nem haladnak. "Jelenleg még zajlik a per, de nagyon nehezen haladunk, mert nem jött el a tárgyalásokra. Ez azért rossz, mert nekem most zajlik az Ének az esőben premieridőszaka, a következő tárgyalás A víg özvegy főpróbahetére esik, nagyon rossz, hogy pont ebben az időszakban járok potyára a bíróságra" – mondta a Blikknek Peller Károly, aki arról az estéről is mesélt, amikor a kertjében találta a nőt. "Egyik éjjel viszonylag későn értem haza. Teljes nyugalommal nyitottam a kaput, beléptem, és ekkor megreccsent egy ág, és valaki rám köszönt. Ott állt a sötétben a kertemben. Minden átfutott a fejemen, megijedtem, amikor megszólalt, az életem lepörgött, aztán közölte, hogy ő az" – mesélte a színész, aki már túl van az ijedségen. Ettől függetlenül a zaklatás komoly ügy, ahogy az is, hogy nem jelent meg a bíróságon. "Ha nem menti ki magát valaki, és nem jelenik meg sorozatosan a tárgyaláson, akkor rendőri elővezetéssel szállítják a bíróságra, rosszabb esetben elfogatóparancsot adnak ki ellene. Ám ha orvosi papírokkal igazolja távollétét, elmaradnak a retorziók. A zaklatásért komolyabb büntetés jár: két évig terjedő szabadságvesztés, ám ha az elkövető büntetlen előéletű, akkor ezt próbaidőre felfüggeszthetik" – mondta dr. Kamarás Péter ügyvéd.