Cseke Katinka megdöbbentő dolgot vallott be Mádai Viviennek és Berki Krisztiánnak: mostanában nincs túl jó passzban a színésznő, ezért takarítással vezeti le a stresszt, van, hogy napi kétszer is. Mádai Vivient pedig kiosztotta, amiért nem szedi ki fésűjéből a haját...

Kutatók szerint azok a nők, akik rendszeresen takarítanak, 3 évvel tovább élnek társaiknál. Ennek apropóján hívták be Cseke Katinkát és Terecskei Ritát egy beszélgetésre. Kiderült, hogy a színésznő kényszerbetegségben szenved, előfordul, hogy akár napi többször is nekiáll takarítani. Amikor rossz passzban van, akkor naponta több órát is képes az otthona tisztításával foglalkozni.

Cseke Katinka kényszeresen takarítForrás: Fem3Café

A színésznő elmesélte azt is, hogy nem érti azokat az embereket, akik a hajkeféjükben hagyják fésülködés után a hajukat. Vivien bevallotta, hogy ő bizony ritkán tisztítja a fésűjét, amire Katinka teljesen kiakadt.

"Olyan a tiéd, és akkor újra keféled magad a hajjal? Nincs ösztökélésed arra, hogy kiszedd a hajad, és kidobd a kukába? Hány éves vagy? Lennél te az én gyerekem, olyat kapnál, leszállna a fejed! Szégyelld magad!" – kelt ki magából a színésznő.