29 éves lett a barbadosi énekesnő. Az elmúlt 12 évben óriási sikereket ért el, de botrányokban és meghökkentő eseményekben sem volt hiány. 

Rihanna 2005-ben kezdte a zenei karrierjét, Jay-Z-nek köszönhetően, aki leszerződtette őt a Def Jam Recordshoz. Ezután az énekesnő karrierje szélsebesen szárnyalni kezdett, és néhány év alatt óriási hírnévre tett szert. 

Eddig nyolc Grammy-díjat zsebelt be, és ugyanennyi nagylemezt adott ki. Az idő múlásával napjaink egyik legsikeresebb, legkeresettebb előadója lett. Eközben azért voltak kétes pasiügyei: napvilágra kerültek olyan hírek, hogy DiCapriótól terhes, pedig még azt sem ismerték el, hogy egy párt alkottak volna. Kirívó öltözködésével és magamutogatásával is számtalanszor kiakasztotta már az embereket. 

Happy Birthday Rihanna #happy #birthday #Rihanna #badgirlriri #best #rapper #queen #music #grammys #Eminem #collaboration #love

Praveen Pandey (@insta_praveen) által megosztott bejegyzés,

Akkor azonban mindenki melléállt, amikor kiderültek a Chris Brownnal kapcsolatos verés részletei. Az énekesnő a történtek ellenére sokáig szerelmes volt agresszív exébe. 

Tavaly nagyon felbosszantotta a rajongóit, amikor minősíthetetlen koncertet adott a Szigeten, illetve az angliai Essexben rendezett V Fesztiválon is. 2016-ban talán a legnagyobb csalódás a fiatal sztár számára mégis az, hogy egykori szerelme, Drake faképnél hagyta, miközben nemrég még az esküvőjüket tervezték.