Nem Tóth Gabi lesz az, aki hazánkat képviselheti az Eurovízión, de még a legjobb négy előadó közé sem került be. Természetesen ez csalódás volt Gabi számára, de úgy érzi, neki a közönség véleménye számít, és a szavazások alapján ő nyert.

Nem került be Tóth Gabi A Dal szombati döntőjén a legjobb négy előadó közé sem, természetesen ez csalódás volt számára. Így már a műsor vége előtt eldőlt, hogy nem ő képviseli hazánkat az Eurovízión. A versenyt végül Pápai Joci nyerte, de Gabi szerint ő is nyertes: hiszen az összes közönségszavazást megnyerte, ezért is számított rá, hogy dala legalább a legjobb négy között lesz.

Tóth Gabi jobbnak érezte a produkciójátForrás: A Dal / Facebook

"A rengeteg hazai és nemzetközi visszajelzés, pozitív üzenet, amit kaptam a Hosszú idők miatt, arra engedett következtetni, hogy ott lesz a dal a legjobb négyben, vagy akár győzhet is. Bármennyire komoly is a tétje egy ilyen versenynek, aki részt vesz benne, annak el kell fogadnia a játékszabályokat" – mondta a Borsnak Gabi. Hozzátette, örül, hogy ennyien szurkoltak neki, és reméli, hogy az újabb dalok is tetszeni fognak a közönségnek. "Megtisztelő az a sok szeretet és rengeteg pozitív visszajelzés, amit kaptam, egy előadót a közönsége tart életben. Tehát minden kedves üzenetért, kommentért és támogató levélért nagyon-nagyon hálás vagyok" – mondta az énekesnő.