Tóth Gabi arra számított, hogy ott lesz A Dal legjobb négy előadója között

Forrás: A Dal / Facebook -
Tóth Gabi A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem Tóth Gabi lesz az, aki hazánkat képviselheti az Eurovízión, de még a legjobb négy előadó közé sem került be. Természetesen ez csalódás volt Gabi számára, de úgy érzi, neki a közönség véleménye számít, és a szavazások alapján ő nyert.

Nem került be Tóth Gabi A Dal szombati döntőjén a legjobb négy előadó közé sem, természetesen ez csalódás volt számára. Így már a műsor vége előtt eldőlt, hogy nem ő képviseli hazánkat az Eurovízión. A versenyt végül Pápai Joci nyerte, de Gabi szerint ő is nyertes: hiszen az összes közönségszavazást megnyerte, ezért is számított rá, hogy dala legalább a legjobb négy között lesz.

Tóth Gabi jobbnak érezte a produkcióját Forrás: A Dal / Facebook

"A rengeteg hazai és nemzetközi visszajelzés, pozitív üzenet, amit kaptam a Hosszú idők miatt, arra engedett következtetni, hogy ott lesz a dal a legjobb négyben, vagy akár győzhet is. Bármennyire komoly is a tétje egy ilyen versenynek, aki részt vesz benne, annak el kell fogadnia a játékszabályokat" – mondta a Borsnak Gabi. Hozzátette, örül, hogy ennyien szurkoltak neki, és reméli, hogy az újabb dalok is tetszeni fognak a közönségnek. "Megtisztelő az a sok szeretet és rengeteg pozitív visszajelzés, amit kaptam, egy előadót a közönsége tart életben. Tehát minden kedves üzenetért, kommentért és támogató levélért nagyon-nagyon hálás vagyok" – mondta az énekesnő.

Röhrig Géza, az Oscar-díjas Saul fia főszereplője New Yorkban halottakat moshttp://www.life.hu/sztarok/20170220-rohrig-geza-egy-new-york-i-temetkezesi-vallalatnal-dolgozik.htmlNem változott meg Röhrig Géza élete az Oscar-díj után, bár sokan keresték, ő nem akart színészkedni: úgy döntött, nem fog hollywoodi akciófilmekben szerepelni, ez nem neki való világ. Helyette maradt a költészetnél, és a halottmosdatásnál: egy New York-i temetkezési vállalatnál dolgozik ugyanis.TV + SztárokOrigoMég nem tudni, mennyi pénzt hagyott családjára Klapka Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20170220-meg-nem-zarult-le-klapka-gyorgy-hagyateki-targyalasa.htmlKlapka György családja egyelőre nem férhet hozzá az örökséghez, csak a hagyatéki tárgyalás után kapják meg az őket megillető összegeket. Addig is meg kell élnie valamiből a családnak, most mindenki azt a pénzt költi, amiért megdolgozott. TV + Sztárok--Sarka Kata meggyógyulthttp://www.life.hu/sztarok/20170220-breking-sarka-kata-nagy-bejelentest-tett.htmlSarka Kata hatalmas örömhírt tudatott rajongóival közösségi oldalán. Mindenki örülhet! TV + SztárokOrigoMajka: "Megy a cigány az Eurovízióra!"(18+)http://www.life.hu/sztarok/20170219-meg-a-cigany-az-euroviziora-igy-orul-majka-papai-joci-sikerenek.htmlSzombat este kiderült, hogy ki az az énekes, aki hazánkat képviselheti a kijevi Eurovíziós Dalfesztiválon. A közönség és a zsűri is Pápai Joci Origo című dalát találta a legjobbnak. TV + SztárokOrigoBoy George beismerte, hogy szexrabszolgát tartotthttp://www.life.hu/sztarok/20170219-vallott-a-hires-enekes-tenyleg-szexrabszolgat-tartott.htmlBoy George 2007 novemberében a norvég férfimodellt, Audun Carlsent fogva tartotta lakásában. Ezért most hivatalosan is elítélték az énekest. TV + Sztárok--Angelina Jolie először mutatkozott a válási botránya ótahttp://www.life.hu/sztarok/20170218-angelina-jolie-eloszor-mutatkozott-a-valasi-botranya-ota-kambodzsa.htmlAngelina Jolie és hat gyermeke a színésznő legújabb filmjének premierjére látogatott Kambodzsába. Ez volt az első hivatalos megjelenése, mióta szakított Brad Pittel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.