Tóth Gabi: "Külföldön az összes szavazást megnyertem"

Tóth Gabi A Dal 2017 Eurovíziós Dalfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dal 2017-es döntőjét Pápai Joci nyerte meg, ő képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. A zsűri és a nézők is őt tartották a legjobbnak. Tóth Gabinak a legjobb négy közé sem sikerült bejutnia, ettől függetlenül Facebook-videóban gratulált a győztesnek, és köszönte meg rajongóinak a támogatást. 

Gabi elmondta, hogy kicsit szomorú, de ígéretet tett arra, hogy a projektje folytatódik, csodálatos dalokat fognak még írni. Megköszönte az összes létező szavazatot az összes portálon, és hangsúlyozta, hogy az igazi elismerés számára az, hogy a külföldi szavazásokat ő nyerte meg.

Tóth Gabi a legjobb négy közé sem jutott be A Dal 2017-es döntőjében Forrás: Tóth Gabi / Facebook

"Remélem, hogy egyszer majd sikerül az álmomat beteljesítenem. De valójában az én álmom az volt, hogy erre a stílusra léphessek, és elénekelhessem nektek, és ez megtörtént. Szeretem a hazámat, szeretlek titeket! Köszönöm az összes létező szavazást az összes portálon, az Eurovízió hivatalos oldalán, mindenhol megnyertem, hogy engem szerettetek volna kint látni. Külföldön is az összes szavazást megnyertem, ennél nagyobb visszaigazolás nincs. Nincs is másra szükségem, ti vagytok nekem a zsűri" – mondta Tóth Gabi a Facebook-videóban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.