Szombaton eldőlt, ki képviselheti hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon: Pápai Joci. A végeredménnyel persze nincs mindenki megelégedve – ami természetes –, de Kállay-Saunders András szerint az nem szép, hogy a magyarok saját versenyzőjüket húzzák le a külföldi oldalakon.

Pápai Joci fogja képviselni hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon, aminek nem mindenki örült annyira, mint Majka. Tóth Gabi rajongói természetesen az énekesnőt látták volna szívesen Kijevben, éppen ezért egy petíciót is indítottak. Persze ez nem feltétlenül Pápai Joci ellen irányul, az énekesnő rajongói azt sajnálják, hogy még csak nem is szavazhattak kedvencükre. Kállay-Saunders András szerint azonban azt kell támogatnunk, aki képviseli hazánkat, függetlenül attól, hogy tetszik-e a dal. Az énekes úgy látja, külföldön szeretik Joci dalát, minden negatív hozzászólás hazánkból érkezik, ami nem jó. Egyáltalán nem.

Kállay-Saunders András védelmébe vette Pápai JocitFotó: Margitay Klára/Life.hu

"Hatalmas gratuláció Pápai Jocinak a győzelemért, szerintem teljesen megérdemelte. És egy kis észrevétel: sajnos hasonlóan ahhoz, mint amikor én képviseltem Magyarországot, látom, hogy tőlünk, a mi országunkból rengeteg negatív hozzászólást írnak a külföldi oldalakra. Szerintem ez nem annyira szép, jó dolog. Bárki képviseli az országunkat, azt kell támogatni. Akkor is, ha nem tetszik a dal. Ez képvisel minket, támogassátok! Ahogy látom, külföldön mindenki imádja Pápai Joci dalát. A legtöbb negatív komment innen, a saját országunkból jön. Támogassátok őt. Én tudom, milyen fontos volt nekem is azt érezni, hogy mögöttem van a saját országom" – mondta Kállay.