Hajdú Péter eddig igyekezett homályosan fogalmazni arról, hogy van-e új kapcsolata, de most már nem tagadja, hogy más mellett keresi a boldogságot. A 28 éves Eszterrel már Sarka Kata is találkozott.

Úgy tűnik, az egykori Hajdú házaspár mindkét tagja talált már másik társat. Sarka Kata egy gazdag üzletember oldalán keresi a boldogságot, és nagyon úgy tűnik, hogy Hajdú Péterre is rátalált a szerelem. A műsorvezető már korábban is azt nyilatkozta, hogy "lépni kell, és megpróbálni másnál, máshol megtalálni a boldogságot", úgy tűnik, ez mindkettőjüknek sikerült.

Hajdú Péter nem tagadja már, hogy barátnője vanFotó: Mudra László /Origo

Péter állítólag egy Eszter nevű lánnyal van együtt, aki 28 éves, tehát 13 évvel fiatalabb, mint a műsorvezető. A Story magazin információi szerint síeltek Ausztriában, és több helyen is látták már őket együtt. Állítólag Sarka Kata is találkozott vele, ugyan csak véletlenül, egy premier előtti filmvetítésen. Már Hajdú sem tagadja, hogy van kapcsolata, bár csak szűkszavúan nyilatkozott róla. "Igen, együtt vagyunk Eszterrel, de még nagyon friss a kapcsolat, ezért nem szeretnénk erről többet mondani" - mondta Hajdú Péter

Íme, Hajdú Péter barátnőjeForrás: Story Magazin