Áron alul kelt el az apartman, ahonnan Madeleine McCann eltűnt

Forrás: AFP/Carl De Souza -
apartman Madeleine McCann eltűnése Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy titokban gazdát cserélt az a portugál apartman, ahonnan Madeleine McCann eltűnt. A hírek szerint a kikiáltott ár feléért vitték el, és egy brit özvegy kezébe került. Félnek, hogy turistalátványosság lesz a házból.

Nem olcsóak az ingatlanok a Portugál nyaralóövezetben, de azt az apartmant, ahonnan Madeleine McCann eltűnt, csak áron alul tudták eladni. Nagy titokban cserélt gazdát a nyaraló, és a hírek szerint egy brit özvegy, Kathleen Macguire-Cotton kezébe került. A kikiáltási ár feléért vásárolta meg a nagymama, pedig már az eredeti összeg is olcsóbb volt, mint a környező ingatlanoké.

Gazdát cserélt az az apartman, ahonnan Madeleine McCann eltűnt Forrás: AFP/Carl De Souza

A korábbi tulajdonos, Ruth McCann azonban mindenáron szabadulni akart az apartmantól, annak sötét múltja miatt, de sokáig nem talált rá vevőt. Ezért egyezhetett bele az ennyivel olcsóbb összegbe, valószínűleg örül, hogy végre túladott rajta. Sokan félnek, hogy turistalátványosság lesz a lakásból, hiszen már korábban is szervezetek "kirándulást" az ingatlanhoz, ahol közösen fejtegették, vajon hogyan tűnhetett el onnan a gyermek. Az új tulajdonos azonban leszögezte, senkit nem enged be majd a lakásba - írja a Mirror. Látszik, hogy a kislány eltűnése még mindig élénk érdeklődést vált ki az emberekből, hiszen a rengeteg pénz és nyomozással eltöltött idő ellenére sem sikerült kideríteni, hogy mi történhetett. Nemrég egy új elmélet is napvilágra kerülta kislány eltűnésével kapcsolatban: egy oknyomozó újságíró szerint egyszerűen kiszökött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.