Harmincéves társával együtt rabolt ki egy boltot a 16 éves Hankó Szintia, ezért keresi a rendőrség. Elfogatóparancs van érvényben ellene.

Fiatalkorú tolvajt köröz a rendőrség, a 16 éves Hankó Szintiát. A fiatal lány a 30 éves Sz. Tímeával rabolt ki egy boltot, utóbbit már elkaptak a hatóságok más bűncselekmények miatt, de Szintiát még keresik. A két nő még február 5-én rabolta ki aVIII. kerületi Diószeghy Sámuel utcában található élelmiszerüzletet.

Őt keresi a rendőrségForrás: Police.hu

Először megfenyegették az eladót, de miután az nem volt hajlandó átadni a kassza tartalmát, ezért alkoholos italokat, chipseket, és üdítőitalokat vettek magukhoz, majd távoztak az üzletből. A fiatal elkövetőt eddig a rendőrségnek nem sikerült megtalálniuk, ezért a lakosság segítségét kérik. Szintia 165 centiméter magas, átlagos testalkatú. Hosszú, sötétbarna haja és sötétbarna szeme van. A BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a körözött személy jelenlegi tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, a bűnügyi számra hivatkozva hívja a 06 (1) 477 3700 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 (80) 555-111 „Telefontanú" zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén - írja a Police.hu.