Katy Perry és Orlando Bloom szakítottak

"Forrás: AFP " -
katy perry Orlando Bloom szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éppen egy évvel ezelőtt jelentette be hivatalosan is kapcsolatát Katy Perry és Orlando Bloom, most pedig azt közölte a képviselőjük, hogy a pár különvált.

Katy Perry és Orlando Bloom több mint egy éve kezdtek el randizgatni, lesifotósok és szemfüles rajongók is kiszúrták őket egy-egy eseményen, de sokáig nem tették hivatalossá a kapcsolatukat. Egy évvel ezelőtt azonban olyan képek készültek róluk, amelyek már nyilvánvalóvá tették a viszonyt, így ők sem titkolták tovább a kapcsolatukat.

Vége a szerelemnek Forrás: AFP

Rengeteg helyen jelentek meg együtt, az ünnepeket is együtt töltötték, és persze ki tudná elfelejteni azt a nyaralásukat, amikor Orlando Bloom szó szerint anyaszült meztelenül evezett. A közös időtöltésnek azonban vége, mert a sztárpár úgy döntött, hogy külön utakon folytatják. A US Weeklynek eljuttatott közlemény szerint szeretetben és békében váltak el, a szakítás okairól azonban semmit nem lehet tudni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.