18 pulyka gyászol egy halott macskát: Videó!

pulyka halott rituálé macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi videó került fel az internetre: szárnyasok gyászolnak egy halott macskát. 

Az Egyesült Államokban készült felvételt egy járókelő készítette, aki érdekes jelenségnek volt szemtanúja. Egy halott macska teteme hevert az egyik úttesten, az állatot vélhetőleg egy gépjármű ütötte el. A holttestet pedig pulykák hada, pontosan 18 darab járta körbe.

A videót készítő ember a meglepettségét nem tartotta magában, feltöltötte a látottakat a Twitter-oldalára, így kapott szárnyra a hír.

"Így próbálnak a pulykák egy tizedik életet adni a szegény elütött macskának" – kommentelte a videója alá.

Szakértői vélemény szerint ez egy normális jelenség, ugyanis létezik egy úgynevezett ragadozóvizsgálat az élőlények körében. Ekkor az állatok – jelen esetben a pulykák – azt vizsgálják, hogy a táplálékláncban felettük álló, ámde halottnak tűnő egyed veszélyes-e vagy sem. Illetve a pulykáknak az is szokásuk, hogy kört alkotva üldözik egymást, így valószínűleg itt egyszerre figyelhetjük meg mindkét jelenséget – írta meg az AV Club.

Így járt a fiú, aki szerint 300 éve Tarzan volt az uralkodó http://www.life.hu/news/20170302-ez-tortent-a-maradj-talpon-vicces-jatekosaval.htmlA Maradj talpon! egyik játékosa hamar híressé vált, miután egy egyértelmű kérdésre hülyeséget válaszolva megnevettette a közönséget. Azóta azonban kissé elfajultak a dolgok News--Lassan döntés születik a lúggal leöntött Erika ügyébenhttp://www.life.hu/news/20170303-dontes-szuletik-a-luggal-leontott-no-ugyeben.htmlHamarosan kiderül a lúggal leöntött Erika, és a vádlott orvos bírósági ügyének ítélete. News--Elraboltak és bedrogoztak egy ártatlan tanárt http://www.life.hu/news/20170303-nok-eroszakoltak-meg-egy-tanart.htmlNégy nő támadott meg egy ártatlan férfit, azért, hogy megszerezzék a spermáját... News--Kártérítést ítéltek meg az ártatlanul elbocsátott tanárnőnekhttp://www.life.hu/news/20170302-artatlanul-bocsatottak-el-egy-csongradi-tanarnot.htmlLassan két évvel ezelőtt történt az eset, melynek következtében ártatlanul veszítette el az állását Borisné Erzsébet, matematika és technika szakos tanár. NewsThinkstockVideón a város fölött átrepülő tüzes ufóhttp://www.life.hu/news/20170301-videon-a-varos-folott-atrepulo-tuzes-ufo.htmlHatalmas tűzcsóva jelent meg az égen a tasmaniai Sorell városa fölött. Rengetegen látták, le is filmezték a jelenséget. NewsOrigoElutasította az oslói fellebbviteli bíróság a tömeggyilkos Breivik panaszáthttp://www.life.hu/news/20170301-elutasitotta-az-osloi-fellebbviteli-birosag-a-tomeggyilkos-anders-behring-breivik-panaszat.htmlMeghozta döntését szerdán az oslói fellebbviteli bíróság a 77-szeres norvég tömeggyilkos panaszának ügyében: nem sérültek a magánzárkában fogva tartott Anders Behring Breivik emberi jogai a börtönben.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.