Hajdú Péter eddig a válása miatt került naponta címlapra, ezúttal viszont új kedvese kapcsán érdeklődik utána a sajtó. Eszterrel a Fonogram-díjátadón jelentek meg először nyilvánosan. Péter szerint a fiatal lány jól vette az első akadályt, igazi mélyvíz volt számára a szereplés, de büszke kedvesére, amiért ilyen ügyesen helytállt.

Amióta kiderült, hogy Hajdúnak, bár sokáig tagadta, mégis van új párkapcsolata, azóta mindenki a fiatal lányra kíváncsi. Egy csapásra a címlapokon találta magát Eszter, aki elmondása szerint sejtette, hogy mivel jár a műsorvezető barátnőjének lenni. Egyelőre nem zavarja a felhajtás, a Fonogramon is nagyon jól érezte magát párjával: mosolygott, válaszolt a kérdésekre, és közben hagyta a tévést beszélgetni, üzletelni is.

A Blikk azzal kapcsolatban is faggatta a reklámszakmában dolgozó Esztert, mit gondol arról, hogy az emberek nagy része Sarka Katához hasonlítja, aki, mióta kiderült a kapcsolatuk, nem győz magáról szexis fotókat posztolni a közösségi oldalaira.  

Fonogram-gálaFotó: Polyak Attila - Origo

A lány elmondta, hogy szerinte Kata nem miatta rakosgatja ki a gyönyörű fotóit a Facebookra, és természetesnek tartja, hogy sokak fejében még a sztármami képe él, úgyhogy nem zavarja, ha Katához hasonlítják.  Mint mondta, majd elmúlik ez is... 

"Nem láttam azt a képet, de nem gondolom, hogy miattam vette fel azt a ruhát. Nem érint rosszul, hogy hozzá hasonlítanak, nyilván sokak fejében még Kata él. Örülök, hogy végre kimozdultunk, szerintem belerázódom a szerepbe, és az érdeklődés is alábbhagy idővel. Jól éreztem magam" – ecsetelte Hajdú új kedvese. 

Ez pedig a szóban forgó kép, amit Sarka Kata a Fonogram reggelén posztolt. Sokak szerint ez a bejegyzés már exférje új kedvesének szólt.