Hajdú Péter új barátnője, Eszter megszólalt

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Sarka Kata magánélet Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter eddig a válása miatt került naponta címlapra, ezúttal viszont új kedvese kapcsán érdeklődik utána a sajtó. Eszterrel a Fonogram-díjátadón jelentek meg először nyilvánosan. Péter szerint a fiatal lány jól vette az első akadályt, igazi mélyvíz volt számára a szereplés, de büszke kedvesére, amiért ilyen ügyesen helytállt.

Amióta kiderült, hogy Hajdúnak, bár sokáig tagadta, mégis van új párkapcsolata, azóta mindenki a fiatal lányra kíváncsi. Egy csapásra a címlapokon találta magát Eszter, aki elmondása szerint sejtette, hogy mivel jár a műsorvezető barátnőjének lenni.

Egyelőre nem zavarja a felhajtás,

a Fonogramon is nagyon jól érezte magát párjával: mosolygott, válaszolt a kérdésekre, és közben hagyta a tévést beszélgetni, üzletelni is.

A Blikk azzal kapcsolatban is faggatta a reklámszakmában dolgozó Esztert, mit gondol arról, hogy az emberek nagy része Sarka Katához hasonlítja, aki, mióta kiderült a kapcsolatuk, nem győz magáról szexis fotókat posztolni a közösségi oldalaira.

Fonogram-gála Fotó: Polyak Attila - Origo

A lány elmondta, hogy szerinte Kata nem miatta rakosgatja ki a gyönyörű fotóit a Facebookra, és természetesnek tartja, hogy sokak fejében még a sztármami képe él, úgyhogy

nem zavarja, ha Katához hasonlítják.

Mint mondta, majd elmúlik ez is...

"Nem láttam azt a képet, de nem gondolom, hogy miattam vette fel azt a ruhát. Nem érint rosszul, hogy hozzá hasonlítanak, nyilván sokak fejében még Kata él. Örülök, hogy végre kimozdultunk, szerintem belerázódom a szerepbe, és az érdeklődés is alábbhagy idővel. Jól éreztem magam" – ecsetelte Hajdú új kedvese.

Ez pedig a szóban forgó kép, amit Sarka Kata a Fonogram reggelén posztolt. Sokak szerint ez a bejegyzés már exférje új kedvesének szólt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.