Elindult az ország legcukibb műsora, a Vigyázat! Gyerekkel vagyok. Ördög Nóra meghívott sztármamijai és gyerekeik elképesztően aranyos szituációkat teremtenek a stúdióban. Ezúttal Jakupcsek Gabi kislánya brillírozott: elárulta, mi idegesíti a legjobban anyukájában.

A nagy sztárgyerekes vetélkedő második részében Mészáros Árpád Zsolt és Jakupcsek Gabi csemetéi is jelen voltak. Az Operettszínház sztárjáról kiderült, hogy imád otthon meztelenül táncolni, legalábbis kisfia szerint. Jakupcsek kislánya, Emma pedig elárulta, mi idegesíti legjobban imádott anyukájában: kiderült, hogy Gabi esténként Mozartot hallgat, amit a lánya viszont nagyon utál.

Két nagyon édes információt is megtudunk a műsorvezető kislányáról: szívesen lépne édesanyja nyomdokaiba, aminek a sztár is nagyon örülne, de még az sem kizárt, hogy állatorvos lesz belőle:

"Én nagyon szeretném ezt csinálni, hogy az élőlények jól legyenek" – mesélte Emma.

Jakupcsek Gabriella és kislánya, EmmaForrás: EVA/Eva
Sztárpárok titkai gyerekszemmel - Így látják szüleiket a sztárcsemeték


Sztárok és csemetéik vetélkednek a TV2 legújabb műsorában, amelynek házigazdája Ördög Nóra. Nagyon várjuk már a műsort, hiszen az előzetes kisvideókból jól látszik, hogy a gyerekek nagyon cukik és viccesek, nem utolsósorban pedig kínos pillanatokat okoznak majd sztárszüleiknek.