Monica Bellucci terhes, vagy csak előnytelenül öltözött?

Forrás: NORTHFOTO -
pocak Monica Bellucci ruha terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Monica Bellucci még most is igazi szexszimbólum, pedig már 52 éves is elmúlt. A legutóbbi megjelenésén is gyönyörű, de a pocakja gyanúsan gömbölyödik. Vajon csak előnytelen ruhát vett fel, vagy gyermeket vár a színésznő?

Hiába múlt már el 52 éves, Monica Bellucci még ma is sok férfi álma. Vonzerejéből mit sem vesztett az évek alatt, ahogy az alakját is sikerült megőriznie. Ezért merhet még a mai napig pikáns jeleneteket elvállalni. Az olasz díva életében régóta nincs egyetlen pasi sem, pedig jelentkező biztosan akadna. Ezért is meglepő, hogy a legutóbbi nyilvános megjelenésén gyanúsan gömbölyödő pocakot villantott.

Monica Bellucci pocakja egyértelműen gömbölyödik Forrás: NORTHFOTO

A kétgyermekes sztár a 14. Monte Carló-i filmfesztiválon tette tiszteletét egy gyönyörű, fekete ruhában, ami bár bő szabású volt, nem tudta teljesen eltakarni a színésznő pocakját. És nem, nem arra gondolunk, hogy a díva felszedett volna pár kilót.

Sokak szerint egyértelmű, hogy Monica Bellucci 52 évesen gyermeket vár,

ha pedig ez igaz, akkor már csak az a kérdés, hogy vajon ki lehet a baba édesapja?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.