havazás Kékestető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kékestetőn idén elmarad a tavasz? Fagypont közeli hőmérséklet és hóesés a Mátrában!

Az Időkép felvételein jól látszik, hogy a Mátrában bizony újra tél van: nagy pelyhekben esik a hó és fagypont közeli a hőmérséklet. Az ország többi részén egyébként inkább mondható tavaszinak az időjárás, bár a napsütést ma csak keveset élvezhetjük.

Megszólalt a grazi buszbaleset sofőrjehttp://www.life.hu/news/20170221-megszolalt-a-grazi-buszbaleset-sofojre-megrazo-vallomas.html1983-ban egy magyar vállalati busz a szerpentinről a szakadékba zuhant Graz közelében. A buszvezető nem tudta megakadályozni a tragédiát, nem működött a fék...A férfi 33 évvel a szörnyű eset után sem tudta feldolgozni a történteket. Őszinte vallomás következik.... NewsThinkstockFerenc pápa is részvétet nyilvánított a veronai buszbalesetben elhunyt diákok családjánakhttp://www.life.hu/news/20170125-ferenc-papa-reszvetet-nyilvanitotta-veronai-buszbaleset.htmlPéntek késő este Veronában 16 diák és felnőtt vesztette életét egy tragikus buszbalesetben. Kiderült, hogy a katasztrófát lassu deffekt okozta. Ferenc pápa levélben nyilvánította részvétét az áldozatok hozzátartozóinak. NewsKiderült, honnan és kitől származik a levágott kézfej (18+)http://www.life.hu/news/20170125-sokkolo-kiderult-kie-a-levagott-kezfej.htmlLevágott kézfejet találtak egy budapesti lakásban. Utoljára egy fiatal egyetemista bérelte az ingatlant, aki már hónapok óta elköltözött onnan. A rendőrség végül kiderítette, kié lehet a végtag, a nyomozást lezárták. NewsThinkstockAgyonlőttek egy férfit forgatás közben- belehalt sérüléseibehttp://www.life.hu/news/20170124-forgatas-kozben-meglottek-belehalt-seruleseibe-a-ferfi.htmlForgatás közben lőttek le egy színészt egy ausztrál hiphop együttes klipjének forgatása közben. A férfi belehalt sérüléseibe. News--Veronai tragédia: "Felriadhatnak, hangokat hallhatnak, személyiségük is torzulhat a diákoknak"http://www.life.hu/news/20170123-megszolalt-a-pszichologus-veronai-baleset.htmlSzörnyű tragédia rázta meg az országot, amikor egy sítáborból hazafelé tartó busz balesetet szenvedett; 16 magyar diák vesztette életét, többen pedig megsérültek. A fájdalom szavakba nem önthető, a mai napra nemzeti gyásznapot hirdettek. News--Kötözős szexbe halt bele a fiatal nő, testét járó kocsiból dobták kihttp://www.life.hu/news/20170105-brutalis-gyilkossag-kikotozos-szex.htmlKikötözős szex közben vesztette életét egy fiatal nő, akinek holttestétől úgy akart megszabadulni a támadója, hogy az M0-ás autópályán menet közben kilökte a kocsiból. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.