Gubik Petra szexi vadmacskaként rontott rá Gáspár Lacira

Forrás: Red Lemon Media -
Gubik Petra Gáspár Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gubik Petra megragadta az alkalmat, hogy megmutassa egy másik arcát a nézőknek: ilyen egy igazi hódító vadmacska. 

Ma este új résszel folytatódik a Playback Párbaj az RTL Spike-on, Gubik Petra és Oláh Gergő fog összecsapni a nézők kegyeiért. A műsor továbbra sem fog csalódást okozni a tévénézőknek, erre már a ma esti adás is bizonyíték lesz.

Gubik Petra szexi vadmacskaként rontott rá Gáspár Lacira Forrás: Red Lemon Media

A show-t Gergő indította, Gáspár Laci Hagyd meg nekem a dalt című slágerével, amelytől a műsorvezető könnyekig hatódott, de az igazi meglepetést mégiscsak Gubik Petra okozta, aki szexi vadmacskává vedlett át a színpadon.

Gubik Petra elképesztő vonzerővel ostromolta Lacit Forrás: Red Lemon Media

Szabó Zsófi Deja vu című számát keltette életre, és egyáltalán nem volt szégyellős rámászni a mit sem sejtő Lacira. Úgy vonaglott körülötte, hogy a stúdióban szikrázni kezdett a levegő. A szexi fehérneműs Petra egy olyan arcát mutatta meg, amelynek létezéséről eddig nem is tudtunk.

A hófehér fehérneműben fellépő énekesnőtől minden száj tátva maradt Forrás: Red Lemon Media

Eközben a házigazda csak nagyokat nyelt, és mozdulatlanul tűrte, ahogy az előadóművész valósággal körbetaperolta őt.

Brutálisat villantott Győzike: "A tanga rendesen szorított"

A showman produkciója meglehetősen erotikusra sikeredett, nem csoda hát, hogy a műsor háziasszonya, Szabó Zsófi lányos zavarában azt sem tudta, hogy hová nézzen. Olvass tovább itt...
Hajdú Péter Londonban romantikázikhttp://www.life.hu/sztarok/20170310-hajdu-peter-londonban-tolti-idejet-szerelmevel.htmlHajdú Péter és szerelme, Eszter még csak néhány hónapja alkotnak egy párt, ám azóta már számtalan újságcikk megjelent kettejük kapcsolatáról, sőt már Eszter is adott interjút megváltozott életéről. TV + Sztárok--Klein Dávid elárulta, miért akarja megmászni a Mount Everestethttp://www.life.hu/sztarok/20170310-klein-david-elarulta-miert-massza-meg-a-mount-everestet.htmlKlein Dávid és Suhajda Szilárd a magyar expedíciós hegymászás történetében először oxigénpalack nélkül próbálnak feljutni a Föld legmagasabb csúcsára. Klein Dávid a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak mesélt arról, miért vállalkozott erre a kihívásra. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoGeszti Péter nem retteg a magasságtól-Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170310-geszti-peter-nem-retteg-a-magassagtol.htmlGeszti Péter is tagja annak a csapatnak, akik a Mount Everest expedíció keretein belül a csúcs meghódításra készülnek. A sztárok az alaptáborig kísérik majd Klein Dávidot és Suhajda Szilárdot. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSuhajda Szilárd életveszélyes élményéről és közelgő expedíciójáról mesélt http://www.life.hu/sztarok/20170310-suhajda-szilard-eletveszelyes-elmenyerol-es-expediciojarol-meselt.htmlKlein Dávid és Suhajda Szilárd nagy dologra vállalkoztak: oxigénpalack nélkül indulnak a Föld legmagasabb csúcsára. Suhajda Szilárd korábbi élményeiről és az előttük álló nagy feladatról nyilatkozott a Life.hu-nak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoLilu élete nagy kalandjára készül- Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170310-lilu-elete-nagy-kalandjara-keszul-mount-everest.htmlLilu az egyetlen nő abban a nagy csapatban, akik hamarosan elindulnak, hogy meghódítsák a Mount Everest csúcsait... TV + Sztárok--Németh Kristófnak nagyon fáj a szakításhttp://www.life.hu/sztarok/20170310-nemeth-kristofnak-faj-a-szakitas.htmlNémet Kristóf és Judit több mint egy évig alkottak egy párt, de kapcsolatuknak vége lett. A színész bevallotta, hogy borzasztóan fáj neki a szakítás, de elfogadja párja döntését. Judit volt ugyanis az, aki hamarabb feladta a küzdelmet kapcsolatukért.TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.