Autóbalesetet szenvedett Miskovits Marci, a TV2 műsorvezetője

Forrás: TV2 -
TV2 Miskovits Marci autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 fiatal műsorvezetője, Miskovits Marci autóbalesetet szenvedett. A STOP táblánál ment járművébe egy másik kocsi. A rendőröket is ki kellett hívni, mert a másik sofőr agresszívan viselkedett.

Éppen egy forgatásra tartott barátjával Miskovits Marci, de sajnos nem értek oda. A Red Carpet műsorvezetőjének járművébe ugyanis belementek. Marci a STOP táblánál állt, amikor a másik autó neki ütközött, a vétkes sofőr pedig olyan agresszíven viselkedett, hogy a tévés jobbnak látta kihívni a rendőröket.

Autóbalesetet szenvedett Miskovits Marci Forrás: TV2

"Álltunk a STOP táblánál és kicsit kijjebb gurultunk, hogy belássuk a kereszteződést. Egy másik autós pedig balról levágta a kanyart és egyszerűen nekem hajtott. Persze

egyből kiszállt és ordítozni kezdett, de nagyon fura volt a viselkedése, először azt hittem, ivott.

Én nem szoktam leállni vitatkozni, mondtam neki, hogy inkább hívjunk rendőrt, mielőtt bármit csinálunk " - mondta Marci a Blikknek, aki szerint ő nem volt vétkes, de az eljárás szerint őt is megszondáztatták és megmotozták. "Nagyjából egy órán át helyszíneltek a rendőrök, így le is csúsztam a forgatásról. Az autómat jobban sajnálom, nagyjából 150000 forintos kár ért" - árulta el a műsorvezető.

Bochkor Gábor kiállna a nők egyenlő fizetéséérthttp://www.life.hu/sztarok/20170310-bochkor-gabor-kiallna-a-nok-egyenlo-bereert.htmlA Nemzetközi Nőnapon sok helyen ünnepelték a gyengébbik nem képviselőit, ilyenkor a virágokon kívül súlyos kérdések is előkerülnek, mint a nők bére. Ezt firtatta az Önindítóban Bochkor Gábor is, aki felháborítónak tartja a különbséget. TV + SztárokOrigoDöbbenetesen alacsony nyugdíjáról beszélt Demjén Rózsihttp://www.life.hu/sztarok/20170313-demjen-ferenc-48-500-forint-nyugdijat-kap.htmlA 70 éves énekes elárulta, milyen összeget kap minden hónapban a nyugdíjbiztosítótól.TV + Sztárok--Ezt vette első fizetéséből Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20170312-ezt-vette-elso-fizetesebol-gaspar-evelin-gyozike-lanya.htmlNehezen talált munkát magának Gáspár Evelin. A lány nemrég azt nyilatkozta, hogy ismertsége és roma származása miatt nem szívesen alkalmazzák. TV + SztárokOrigoValóVilág: ennyi pénzt adott a 36 millióból Viviennek és Ginának Somahttp://www.life.hu/sztarok/20170312-valovilag-ennyi-penzt-adott-a-36-milliobol-viviennek-es-ginanak-soma.htmlSoma, a ValóVilág 2016-os győztese megígérte finalista társainak, Ginának és Viviennek, ha megkapja a nyereményét, fél-fél millió forintot ad nekik is. Be is tartotta a szavát. TV + Sztárok--Így tölti a vasárnapját Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20170312-igy-tolti-a-vasarnapjat-sarka-kata-a-gyerekekkel.htmlSarka Kata nem győzi eleget hangsúlyozni, hogy számára a gyerekei a legfontosabbak. Úgy tűnik, mindent meg is tesz azért, hogy Noncsi és Dávidka ne unatkozzanak. TV + SztárokOrigoKapcsolatukról mesélt Dobó Kata és Zsidró Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20170312-kapcsolatukrol-meselt-dobo-kata-zsidro-tamas.htmlDobó Kata és Zsidró Tamás azt állítják, tökéletesen kiegészítik egymást. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.