Jeremy Irons Budapesten sétálgat - Fotó!

Forrás: AFP/Robin Marchant -
Jeremy Irons Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg világsztár jár mostanában hazánkba forgatni, a többi között Jeremy Irons Oscar-díjas színész is. Nézd meg, hogy sétálgat Budapest utcáin a világsztár!

Egyre több világsztár teszi tiszteletét hazánkban, az elmúlt hónapokban el voltunk kényeztetve, annyi híresség érkezett a fővárosba.

A teljesség igénye nélkül itt járt Tom Hanks, Ryan Gosling és Harrison Ford is,

de persze a sornak itt még nincs vége. Folyamatosan jönnek hozzánk a sztárok, ugyanis egyre több filmet forgatnak hazánkban.

Jeremy Irons Budapesten sétálgatott Forrás: AFP/Robin Marchant

Most éppen Jennifer Lawrence időzik Budapesten, mint ahogy azt a Life.hu is megírta, Anger Zsoltnak volt olyan szerencséje, hogy közös jelenetet is forgatott az Oscar-díjas színésznővel. Éppen a Red Sparrow című mozit forgatják nálunk, de nem Jen az egyetlen híresség, aki szerepet kapott a filmben. Jeremy Irons is játszik benne, akit nemrég sikerült is lencsevégre kapni Budapest utcáin. Az Oscar-díjas színész a Bartók Béla utcában sétálgatott, akkor kapták le a szemfüles fotósok.

Kiakadtak Sarka Katára a rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20170313-sarka-katara-kiakadtak-a-rajongoi.htmlSarka Kata ismét kiírta a Facebook-oldalára, hogy nem nyilatkozik magánéletéről, de felháborodva tapasztalta, hogy ennek ellenére mégis ír róla a sajtó. A kommentelői nem hagyták szó nélkül a kiírását, amihez természetesen egy dögös képet is kitett magáról. TV + SztárokOrigoHujber Ferenc állítja, Jézus csak egy színész volthttp://www.life.hu/sztarok/20170313-hujber-ferenc-szerint-jezus-szinesz-volt.htmlHujber Ferencnek a közeljövőben el KELL mennie, mert szerinte hamarosan ráirányul a világ figyelme. Azt állítja, hogy Jézus színész volt, a halála pedig csak baleset: szerinte egy 10 éves kisfiú halt meg helyette, emiatt pedig hamarosan sok külföldi műsorba be fogják majd hívni. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki Kefir és a szerelme: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170313-kefir-megmutatta-gyonyoru-baratnojet.htmlKecskés Tibor, azaz Kefir nagy szerelemben él kedvesével, akivel nemrég romantikus fotót is posztoltak a sztár közösségi oldalán.TV + Sztárok--Ők lehetnek Tóth Gabi utódai az X-Faktorban: Rúzsa Magdi és Tóth Vera is szóba kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20170313-ok-lehetnek-toth-gabi-utodai-az-x-faktorban.htmlTóth Gabi több évnyi szereplés után bejelentette, nem lesz többé mentor az X-Faktorban. Már csak az a kérdés, hogy ki fog a helyébe lépni? Az biztos, hogy hölgyet választana a csatorna, talán éppen nővérére, Tóth Verára esik majd a választásuk.TV + SztárokOrigoMahó Andrea életében már úton van a Nagy Őhttp://www.life.hu/sztarok/20170313-maho-andrea-eleteben-uton-van-a-szerelem.htmlMahó Andrea színésznő kollégánknak mesélt legújabb szerelmes szerepéről, illetve elárulta azt is, hogy a magánéletében, jelen van- e az a bizonyos Nagy Ő.TV + SztárokOrigoHíres angliai sportoló feleségét erőszakolták meg otthonukbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170313-sportolo-feleseget-eroszakoltak-meg-otthonukban.htmlOtthonukban támadtak rá egy híres sportoló feleségére, a források szerint egy közeli barát erőszakolta meg a nőt. A Nagy-Britanniában ismert sportember összetört, és magát hibáztatja.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.