Chloe Grace Moretz Brooklyn Beckham szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán mégiscsak a szerelem győzött, és minden visszaáll a régi kerékvágásba? 

Ahogy azt a Life.hu már megírta korábban, Brooklyn Beckham életében bekövetkezett az első szerelem, ami két évig tartott a nála 2 évvel fiatalabb lánnyal, Chloe Grace Moretzcel. A szakítás nagyon megviselte a fiút, aki vissza is költözött tavaly szeptemberen Londonba a családjához, miután a nyarat Los Angelesben töltötte Chloeval.

Most azonban egy új fotó került fel a tinédzser fiú közösségi oldalára, amely arra enged következtetni, hogy talán még sincs minden veszve?

Can't wait till may

bb (@brooklynbeckham) által megosztott bejegyzés,

A fotó alá egy kommentelő azt írta: "Love Chloe!" – így akinek eddig nem volt egyértelmű, hogy a szőke fürtök kihez tartoznak, most az is rádöbbent, hogy bizony Brooklyn egykori kedveséről van szó. Ráadásul nemrég a lány is kiposztolt egy képet, amelyen a kommentelők szerint Brooklyn keze látható. A szerelmesek titokban így üzennek egymásnak?

Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz) által megosztott bejegyzés,

Diana szeretője, James Hewitt elárulta, hogy ő-e Harry apjahttp://www.life.hu/sztarok/20170313-diana-szeretoje-elarulta-o-e-harry-apja.htmlIdőről időre szárnyra kap az a pletyka, miszerint Harry hercegnek nem is Károly az apja, hanem Diana egykori szeretője... James Hewitt egyszer és mindenkorra tisztázta ezeket a híreszteléseket, elmondta, mi az igazság. TV + Sztárok--Robert De Niro a csőd szélére került a felesége miatt http://www.life.hu/sztarok/20170313-robert-de-niro-csodveszelybe-kerult-egy-kavezo-miatt.htmlRobert De Niro teljes melszélességgel támogatja kedvese vállalkozását, de úgy tűnik, hogy a sztárfeleség álma most komoly pénzügyi nehézséget okozhat a családnak. TV + SztárokOrigoJeremy Irons Budapesten sétálgat - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170313-jeremy-irons-budapesten-setalgat.htmlRengeteg világsztár jár mostanában hazánkba forgatni, a többi között Jeremy Irons Oscar-díjas színész is. Nézd meg, hogy sétálgat Budapest utcáin a világsztár! TV + Sztárok--Soma Mamagésa nagyon szereti a testét - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170313-soma-mamagesa-nagyon-szereti-a-testet.htmlPozitívan, a jógázás után feltöltődve tett közzé egy videót magáról Soma Mamagésa, melyben azt énekli, hogy szereti a testét, nagyon. Vegyes fogadtatást kapott az "annyira borzalmas és meghökkentő, hogy már jó" videója. TV + Sztárok--Kiakadtak Sarka Katára a rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20170313-sarka-katara-kiakadtak-a-rajongoi.htmlSarka Kata ismét kiírta a Facebook-oldalára, hogy nem nyilatkozik magánéletéről, de felháborodva tapasztalta, hogy ennek ellenére mégis ír róla a sajtó. A kommentelői nem hagyták szó nélkül a kiírását, amihez természetesen egy dögös képet is kitett magáról. TV + SztárokOrigoMahó Andrea életében már úton van a Nagy Őhttp://www.life.hu/sztarok/20170313-maho-andrea-eleteben-uton-van-a-szerelem.htmlMahó Andrea színésznő kollégánknak mesélt legújabb szerelmes szerepéről, illetve elárulta azt is, hogy a magánéletében, jelen van- e az a bizonyos Nagy Ő.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.