Vilmos herceg egy modellel síelt

Forrás: Glen Krohn -
modell Vilmos herceg síelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceget lencsevégre kapták egy csinos nővel, csakhogy nem a Katalinnal. A királyi sarj Sophie Taylorral szórakozott, aki egy köztudottan gátlástalan fiatal.

Vilmos herceg megelégelte a munkát, és elutazott, hogy kikapcsolódjon egy kicsit, pedig nemrég voltak Katalinnal Párizsban, ezúttal azonban őt nem vitte. Távol gyermekeitől, feleségétől és a kötelességeitől igazán felszabadultan töltött el pár napot, de nem egyedül. Vilmos ugyanis egy csinos, fiatal szőkeség társaságában síelt egy exkluzív síparadicsomban, Svájcban.

Vilmos herceg Sophie Taylorral síelt Forrás: Glen Krohn

Le sem tudná tagadni, hogy jól érzete magát távol az udvari hercehurcáktól, hiszen még lesifotó is készült róla. A társaságában pedig ott van a már említett modell, Sophie Taylor, aki nem éppen arról híres, hogy szégyenlős lenne. Nem tudni, hogy vajon mit szól ehhez Katalin, de biztosan nem örült, hogy férje egy ilyen dögös szőkeség oldalán kapcsolódott ki. Itt nézheted meg a párosról készült fotókat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.